Podcast, der inspirer til efteruddannelse

Podcast, der inspirer til efteruddannelse

Pia Skjøtt-Larsen laver podcast, som viser de utallige muligheder, der er indenfor efteruddannelse i bygge- og anlægsbranchen. 

Et unikt indblik i bygge- og anlægsbranchen

Med en baggrund som murer og AMU-underviser har Pia et kæmpe netværk, hvorfra der opstår skæve fortællinger, adskillige anekdoter og et helt unikt indblik i bygge- og anlægsbranchen.

I slutningen af hver podcast anbefaler Pia de oplagte efteruddannelsesmuligheder, der ligger i forlængelse af temaet for podcasten.

Find vores podcast om efteruddannelse her

Nærværende, inspirerende og nørdet

Fælles for Pias podcast er, at alle deltagere har en byggefaglig baggrund og ikke mindst en kæmpe passion for håndværksfagene. Hun besøger bl.a. italienske terrazzo-entusiaster, det progressive håndværkerkollektiv Under Ombygning, en murer, der arbejder i Grønland og Pia undersøger, hvordan det er at starte op som selvstændig. Alle leder hen til spændende efteruddannelseskurser indenfor bygge- og anlægsbranchen. 

Podcast om murer og overlæge, Pia Thaning

Hør for eksempel den nyeste podcast med tidligere murer, Pia Thaning, der nu er overlæge på Hvidovre Hospital. Hun fortæller levende om sin karrierevej, om at have de største muskler på medicinstudiet og det fede ved at være hele to kvinder i et sjak på 20.

Vi lover et smil på læben, når overlæge Pia Thaning og Pia Skjøtt-Larsen fortæller om deres tid sammen som murersvende, og beretter om de mange sammenligner, der er mellem murerfaget og det at være kirurg på Hvidovre Hospital.

 

Baggrund

Til daglig arbejder Pia Skjøtt-Larsen som opsøgende konsulent i Byggeriets Uddannelser.

Og inde på vores hjemmeside ligger der allerede syv podcast klar til at sødme turen på motorvejen, arbejdet på byggepladsen eller din næste gåtur.

Her kan man også kan kontakte Pia, hvis du selv har en god idé til et emne.