Fællesprojekter under trepartspuljerne

Som en del af trepartsaftalen og trepartspuljen er det faglige udvalg for Træfagenes Byggeuddannelse, det Faglige Fællesudvalg for Murer-, Stenhugger – og Stukkaturfaget og det Faglige Fællesudvalg for Struktør-, Brolægger – og Tagdækkerfaget gået sammen om nogle fælles projekter, der skal være med til at løfte nogle overordnede mål i treparten.

Du kan se et udpluk af dem herunder.

Tidligere aftaleindgåelse: Kampagnen ansætenlærling.nu www.ansaetenlaerling.nu

Kampagnen skal understøtte målsætningen om at uddannelsesaftalerne gerne skal indgås under den kommende lærlings grundforløb 2. Og helst med en fuld uddannelsesaftale. Kampagnen kører i perioder på de sociale medier.

Se filmen om det her 

Læs brochuren "Ansæt lærlinge tidligt" her 

Se plakaten "Giv en lærling en hjælpende hånd" her

Se plakaten "Bygge- og anlægsbranchen mangler dygtige håndværkere" her 

Rekruttering – flere elever: De faglige udvalg har igangsat kampagnen Gør Noget Nu www.gørnoget.nu der retter sig mod at flere unge får øjnene op for byggeriets uddannelser.

Kampagnen kører periodevis på de sociale medier målrettet de unge mellem 13-25 år. Særligt op mod de unges valg af ungdomsuddannelse.

Flere kvinder i håndværksfagene med Boss Ladies: De faglige udvalg har sammen med Boss Ladies igangsat et projekt, hvor Boss Ladies understøtter erhvervsskolerne i at fastholde de kvindelige elever og lærlinge og sikre dem en læreplads

 www.boss-ladies.dk