Nyheder

 • Ny hjemmeside om den gode modtagelse

  Ny hjemmeside om den gode modtagelse

  BFA Bygge & Anlæg har netop lanceret en ny hjemmeside med gode råd og ideer til hvordan man kan skabe en god modtagelse af nyansatte. Hjemmesiden er baseret på erfaringer fra en lang række virksomheder, mestre og ansatte på forskellige niveauer, fagskoler, lærlinge, organisationer, jobcentre m.m. 

  Læs mere
 • Håndværkslaugene bruger nye greb i rekrutteringen

  Håndværkslaugene bruger nye greb i rekrutteringen

  En ny kampagne er skudt i gang under den lokkende titel Mød Danmarks Mestre. Og særligt én vinkel har de københavnske håndværkslaug savnet i kampagner rettet mod de unge, det fortæller oldermand i Københavns Murerlaug, Christian Dahl Pedersen.

  Læs mere
 • Podcast, der inspirer til efteruddannelse

  Podcast, der inspirer til efteruddannelse

  Med en baggrund som murer og AMU-underviser har Pia et kæmpe netværk, hvorfra der opstår skæve fortællinger og et helt unikt indblik i bygge- og anlægsbranchen. Hendes podcast skal inspirere flere til at tage efteruddannelse inde for bygge- og anlægsbranchen.

  Læs mere
 • Målrettet markedsføring skal booste alubyggeruddannelsen

  Målrettet markedsføring skal booste alubyggeruddannelsen

  ”Jeg skal løbende forklare til både unge og ældre, hvad en alubygger laver. Mange ved simpelthen ikke hvad en alubygger er”, fortæller Marck, der er lærling i Tarpgaard. 
  Men det skal en ny alu-film og rekrutteringskampagne nu lave om på. 

  Læs mere
 • To spritnye AMU-kurser skal sikre bedre samarbejde mellem virksomhed og lærling

  To spritnye AMU-kurser skal sikre bedre samarbejde mellem virksomhed og lærling

  Nye kurser giver den daglige oplærer og den uddannelsesansvarlige konkrete værktøjer og jordnære metoder til at mindske misforståelser mellem virksomhed og lærling. "Kurserne er utrolig kærkomne" udtaler sekretariatschef.

  Læs mere
 • Master Skills 2021 er aflyst, men meget fortsætter online

  Master Skills 2021 er aflyst, men meget fortsætter online

  Master Skills 2021 er aflyst, men nogle af kurserne kan i stedet tages online. Selv siger drivkraften bag Master Skills, Pia Skjøtt-Larsen, at det er ærgerligt, men kan dog se én stor fordel ved at kurser nu kan tages hjemme i sofaen.

  Læs mere
 • Nyt iPraxisforløb om Byggepladsindretning og affaldshåndtering

  Nyt iPraxisforløb om Byggepladsindretning og affaldshåndtering

  Det tværfaglige forløb tager udgangspunkt i, at man skal kunne indrette en byggeplads ud fra givne retningslinjer, så arbejdet kan udføres så hensigtsmæssigt som muligt og fuldt forsvarligt mht. sikkerhed, arbejdsmiljø affaldssortering mv.

  Læs mere
 • Fynsk tømrervirksomhed sender vigtigt budskab til bygherrer og de unge

  Fynsk tømrervirksomhed sender vigtigt budskab til bygherrer og de unge

  ”Jeg er stolt af, at vi har Gør Noget-bannere hængende på vores byggepladser, for de kommer med et budskab, der er sindssygt vigtigt at få bredt ud.” 

  Læs mere
 • Folketing forlænger hjælpepakke til AMU-udbydere

  Folketing forlænger hjælpepakke til AMU-udbydere

  Regeringen og et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om at forlænge hjælpepakken til AMU-udbydere, hvis de har færre elever og færre indtægter som følge af COVID-19. 

  Læs mere
 • Byggeri og Arbejdsmiljø, et nyt tværfagligt iPraxisforløb

  Byggeri og Arbejdsmiljø, et nyt tværfagligt iPraxisforløb

  Det nye forløb Byggeri og arbejdsmiljø er udformet til murer-, tømrer- og struktøruddannelserne. Forløbet formidler vigtigheden i systematisk at identificere og forebygge belastninger og ulykker, og samtidig giver det indblik i arbejdsmiljømæssig ansvarsfordeling på byggepladsen.

  Læs mere
 • Målrettet annoncering af tagdækkeruddannelsen

  Målrettet annoncering af tagdækkeruddannelsen

  I uge 50 og 51 annoncerer gørnoget.nu-kampagnen massivt med nyt materiale, der præsenterer tagdækkerfaget. Materialet er allerede blevet vist mere end 500.000 gange på de sociale medier. 

  Læs mere