Nyheder

 • Nyt projekt sætter fokus på bæredygtighed, affaldshåndtering og renovering

  Nyt projekt sætter fokus på bæredygtighed, affaldshåndtering og renovering

  Nyt projekt sætter fokus på bæredygtighed, affaldshåndtering og renovering ved træfagenes svendeprøver. I uge 40 var syv grupper af elever og studerende fra blandt andet Next Uddannelse København travlt beskæftiget med at designe og bygge vægelementer af genbrugsmaterialer som led i et pilotprojekt.

  Læs mere
 • 4 skarpe til erhvervspraktikant Mathilde

  4 skarpe til erhvervspraktikant Mathilde

  Byggeriets Uddannelser har haft fornøjelsen af at have Mathilde Trebbien i 9. klasses erhvervspraktik i uge 41. Vi har stillet Mathilde 4 spørgsmål for at blive klogere på, hvad der for hende er afgørende i forhold til uddannelse og arbejdsliv.  

  Læs mere
 • Program for BAI-konference 2018

  Program for BAI-konference 2018

  Det endelige program for BAIs årlige skolekonference er på plads. På konferencen kan du blandt andet høre om nye muligheder i VEU-aftalen, status på test og prøver, det kommende udbud og opsøgende VEU-indsats. Se det fulde program her.

  Læs mere
 • Konference for lokale uddannelsesudvalg 2018

  Konference for lokale uddannelsesudvalg 2018

  Årets konference for de lokale uddannelsesudvalg blev afholdt den 3. oktober 2018 i Odense Congress Center. Se konferencens oplæg.

  Læs mere
 • Medaljehøst ved EuroSkills 2018

  Medaljehøst ved EuroSkills 2018

  De to danske anlægsgartnere Peter Levin og Jesper Frederiksen, bager Lasse Nørup Bentsen og flisemurer Samuel Birk Axelsen kom hjem fra det netop afholdte EuroSkills 2018 med sølvmedaljer. Den danske murer Kenneth Meldgaard fik bronze.

  Læs mere
 • Billedserie: Euroskills 2018 i Budapest dag to

  Billedserie: Euroskills 2018 i Budapest dag to

  Billedserie fra den anden dag på Euroskills i Budapest

  Læs mere
 • Billedserie: Euroskills 2018 i Budapest

  Billedserie: Euroskills 2018 i Budapest

  Billedserie fra den første dag på Euroskills i Budapest

  Læs mere
 • ”EUX giver stærke svende”

  ”EUX giver stærke svende”

  Virksomhedsejer og murermester Bent Olsen fortæller her om sine indledende overvejelser omkring EUX, forskellen på EUD- og EUX-elever, sammenhængen mellem skole- og praktikperioder og giver gode råd til andre virksomheder, der skal udlære EUX-elever.

  Læs mere
 • Fem skarpe til EuroSkills-deltagerne: Gulvlægger

  Fem skarpe til EuroSkills-deltagerne: Gulvlægger

  Emil Bay Graabeck Jensen, DR Gulve ApS, Mercantec, har netop afsluttet sin teoretiske svendeprøve og er nu helt klar til at tage til Budapest for at kæmpe om titlen som Europas bedste unge håndværker. Læs hvad Emil glæder sig mest til, hvad det betyder for ham at skulle repræsentere sit fag, og hvordan han fandt ud af, at det er gulv, han gerne vil arbejde med.

  Læs mere
 • Fem skarpe til EuroSkills-deltagerne: Anlægsgartnere

  Fem skarpe til EuroSkills-deltagerne: Anlægsgartnere

  Jesper og Peter fra Jordbrugets Uddannelsescenter i Beder er ved at lægge sidste hånd på træningen, inden turen går til EuroSkills i næste uge. Læs hvad de to anlægsgartnereleverne glæder sig mest til, hvordan de har forberedt sig, og hvad det betyder at skulle repræsentere deres fag ved EM.

  Læs mere
 • Fem skarpe til EuroSkills-deltagerne: Murer

  Fem skarpe til EuroSkills-deltagerne: Murer

  Kenneth Meldgaard Ebbesen har vidst, at han vil være murer, siden han var i erhvervspraktik i 9. klasse og efterfølgende fik en læreplads. Nu dyster han om titlen som Europas bedste unge murer.

  Læs mere