Nyheder

 • Undersøgelse af praktikvirksomheders oplevelser med EUX-elever

  Undersøgelse af praktikvirksomheders oplevelser med EUX-elever

  EUX-uddannelserne er et populære. Næsten hver fjerde elev på de tekniske erhvervsuddannelser vælger at kombinere med gymnasiale fag. EVA har nu offentliggjort en rapport, der dykker ned i praktikvirksomhedernes  meninger om de tekniske EUX-uddannelser. Over 4500 godkendte praktikvirksomheder har givet deres mening til kende.

  Læs mere
 • Flere håndværkere efterspørger kompetenceudvikling inden for bæredygtighed

  Flere håndværkere efterspørger kompetenceudvikling inden for bæredygtighed

  Resultaterne fra vores undersøgelse ligger nu klar. I alt 145 håndværkere og arbejdsgivere indenfor byggeriet har givet input – der er brug for stærkere kompetencer inden for bæredygtighed både nu og i fremtiden.

  Læs mere
 • Projektkonsulent søges til Byggeriets Uddannelser

  Projektkonsulent søges til Byggeriets Uddannelser

  Byggeriets Uddannelser søger en projektkonsulent til en nyoprettet stilling og funktion. Det primære ansvarsområde bliver projekt- og rammestyring af de initiativer og aftaler de faglige udvalg sætter i gang som konsekvens af trepartsaftalen til sikring af flere faglærte. Deadline for ansøgning er den 19. maj kl. 16:00.

  Læs mere
 • Projektmedarbejder søges til Byggeriets Uddannelser

  Projektmedarbejder søges til Byggeriets Uddannelser

  Byggeriets Uddannelser søger en medarbejder til team, der skal understøtte øget brug af voksen-, efter- og videreuddannelse til opkvalificering af voksne i bygge- og anlægsbranchen og heri koordinere rekrutteringsindsatser og øget udbud af AMU. Deadline for ansøgning er den 19. maj kl. 16:00.

  Læs mere
 • Opfølgning på databrud, december 2020

  Opfølgning på databrud, december 2020

  Byggeriets Uddannelsers hjemmeside har et internt, lukket område, som kun kan tilgås af de faglige udvalg med en individuel kode. På den side har der været et databrud. Hændelsen er blevet indberettet til Datatilsynet indenfor de gældende regler og tidsfrister.

  Læs mere
 • Gode erfaringer med online AMU-kurser

  Gode erfaringer med online AMU-kurser

  Murersvend Lars Kjøller-Block fra murerfirmaet A. Villadsen var én af dem, der greb muligheden for at deltage i online kurser under Master Skills 2021. Han fortæller i Byg videre-podcasten, hvad det kræver at deltage i online kurser, og hvorfor efteruddannelse altid er en god ide.

  Læs mere
 • Gratis digitalt event: Bæredygtighed i Byggeriet: Er du klar til klimaomstilling?

  Gratis digitalt event: Bæredygtighed i Byggeriet: Er du klar til klimaomstilling?

  Bæredygtig praksis i byggeriet vil med sikkerhed blive et krav, som alle skal forholde sig til. Det kræver nye kompetencer på alle niveauer. Derfor stiller Byggeriets Uddannelser i samarbejde med en række vigtige aktører skarpt på uddannelse til bæredygtighed, når vi inviterer til gratis digitalt event den 19. maj 2021 fra kl. 13 - 15. 

  Læs mere
 • Stor undersøgelse om rekruttering til struktørfaget

  Stor undersøgelse om rekruttering til struktørfaget

  Initiativer og barrierer er kortlagt – her er anbefalingerne, der skal sparke dørene ind hos de unge. 
  Det Faglige Udvalg for Struktøruddannelserne har i samarbejde med Rambøll gennemført en omfattende undersøgelse af hvordan rekrutteringen til struktøruddannelserne bliver en succes.

  Læs mere
 • Nyt tværfagligt iPraxisforløb om byggeri og energiforståelse

  Nyt tværfagligt iPraxisforløb om byggeri og energiforståelse

  Byggeri og energiforståelse er målrettet murer-, tømrer- og struktøruddannelserne og bygget op om en case. Eleverne vil blive undervist i bl.a. livscyklusvurdering, principper for bæredygtige materialer samt planlægning af en renoverings- og tilbygningsopgave.

  Læs mere
 • Bæredygtighed - betyder det noget for håndværkere og virksomheder i byggebranchen?

  Bæredygtighed - betyder det noget for håndværkere og virksomheder i byggebranchen?

  Byggeriets Uddannelser beder om dine input til efteruddannelse, så branchen er klar, når bæredygtig praksis går fra at være en mulighed til at blive et krav. Ved at svare på et spørgeskema, kan du på kun 5 minutter hjælpe os med at hjælpe dig og dine kollegaer i branchen med at udvikle de rigtige kurser.

  Læs mere
 • Administrativ medarbejder til uddannelsessekretariat

  Administrativ medarbejder til uddannelsessekretariat

  Byggeriets Uddannelser søger en administrativ medarbejder til spændende fuldtidsjob med gode udviklingsmuligheder. Vores kommende kollega skal sekretariatsbetjene bygge- og anlægsbranchens uddannelsesudvalg og bliver en del af et engageret uddannelsespolitisk sekretariatsmiljø.

   

  Læs mere