Nyheder

 • Skolesamarbejde sætter fokus på talentudvikling

  Skolesamarbejde sætter fokus på talentudvikling

  Der er fokus på talentudvikling i uddannelserne. Således har regeringen netop præsenteret en ny talentindsats, der skal sikre, at alle unge kan få opdaget og udviklet deres talent. Fem erhvervsskoler på Sjælland og Byggeriets Uddannelser er gået sammen om at afholde en fælles talentcamp for bygge- og anlægsuddannelser.

  Læs mere
 • ”Det er et fælles ansvar, at vi får udlært nogle dygtige håndværkere”

  ”Det er et fælles ansvar, at vi får udlært nogle dygtige håndværkere”

  Indehaver af TJ Tømrerservice og næstformand for det lokale uddannelsesudvalg på EUC Nordvestsjælland, Jørn Løvenhorst, har lige nu syv tømrerelever, hvoraf fire af dem er EUX-elever. Jørn Løvenhorst oplever, at det til tider kan være svært med fire EUX-elever på skole samtidig, men betoner samtidig vigtigheden af at tage sit uddannelsesansvar og fortæller her om de fordele, der også følger med at have EUX-elever i virksomheden. 

  Læs mere
 • Der er oplagte muligheder i iPraxisforløb til brug i undervisningen!

  Der er oplagte muligheder i iPraxisforløb til brug i undervisningen!

  Byggeriets Uddannelser og forlaget Praxis har nu med stor succes gennemført en række workshops for faglærere om mulighederne i de digitale undervisningsforløb.

  Læs mere
 • Revision af AMU-kurser

  Revision af AMU-kurser

  I forlængelse af Trepartsaftalen har Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri (BAI) nu gennemført en revision af alle udvalgets arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser).

  Læs mere
 • Det første opsøgende VEU-projekt er afsluttet

  Det første opsøgende VEU-projekt er afsluttet

  Siden september 2018 har brancheklubber og –sektioner inden for 3F Byggegruppens og Dansk Byggeris overenskomstområde kunne søge om støtte til opsøgende arbejde, der informerer virksomheder og ansatte i byggeriet om mulighederne for efter- og videreuddannelse. Det første projekt er nu gennemført af 3F Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening og Københavns Tømrerlaug.

  Læs mere
 • Web-manual til lokale uddannelsesudvalg

  Web-manual til lokale uddannelsesudvalg

  Der er blevet udarbejdet en webmanual til lokale uddannelsesmedlemmer. Manualen er tænkt som en hjælp til udvalgsmedlemmerne, hvor de kan finde korte beskrivelser af og links til de emner, som de lokale uddannelsesudvalg beskæftiger sig mest med.

  Læs mere
 • Nyt og anderledes undervisningsmateriale

  Nyt og anderledes undervisningsmateriale

  Byggeriets Uddannelser er sammen med forlaget Praxis i gang med at afvikle en række eftermiddage med workshops, hvor faglærerne på bygge- og anlægsuddannelserne præsenteres for og prøver de nye iPraxis-forløb, der er udviklet direkte til brug i undervisningen på både grund- og hovedforløb. Den første ud af fem workshops er nu afholdt.

  Læs mere
 • Souschef til Byggeriets Uddannelser

  Souschef til Byggeriets Uddannelser

  Byggeriets Uddannelser søger en souschef til et spændende fuldtidsjob i uddannelsessekretariatet. 
  Som souschef vil du komme til at arbejde tæt sammen med engagerede kolleger og udvalg omkring servicering, administration og udvikling af en række af Bygge- og Anlægsbranchens erhvervsfaglige uddannelser.

  Læs mere
 • Talentcamp 2019

  Talentcamp 2019

  Send dine dygtigste elever på Talentcamp 2019 på Roskilde Tekniske Skole. Talentcamp 2019 afholdes for de dygtigste murer-, tømrer- og struktørelever fra hele landet. Tilmelding: Senest 30. januar 2019

  Læs mere
 • Jens Kirkegaard

  Jens Kirkegaard

  Ny næstformand i det faglige udvalg for STB, bestyrelsesmedlem i Byggeriets Uddannelser og næstformand i BAI.

  Læs mere
 • Tak til Steen Boesen

  Tak til Steen Boesen

  Steen Boesen fra 3F går nu på pension ved udgangen af november efter lang og særdeles solid indsats for erhvervsuddannelserne, efteruddannelsesområdet og Byggeriets Uddannelser.

  Læs mere