Nyheder

 • Arkil uddeler pris på Building Green

  Arkil uddeler pris på Building Green

  Arkil uddeler hæderspris på Building Green messen i Forum på Frederiksberg torsdag d. 31. oktober. Alle kan indstille kandidater frem til tirsdag d. 1. oktober.

  Læs mere
 • Digitalisering i bygge – og anlægsbranchen

  Digitalisering i bygge – og anlægsbranchen

  Hvordan anvendes ny teknologi i bygge- og anlægsbranchen og hvilke behov og ønsker er der i forhold til kompetenceudvikling? Læs BAI's analyse af "Digitalisering i bygge- og anlægsbranchen."

  Læs mere
 • Resultat af AMU-udbudsrunden 2019

  Resultat af AMU-udbudsrunden 2019

  Undervisningsministeriet har offentliggjort, hvilke erhvervsskoler der i de kommende år skal udbyde AMU-kurser under følgende områder inden for bygge og anlæg. Se resultatet her

  Læs mere
 • WorldSkills 2019: Medaljer

  WorldSkills 2019: Medaljer

  Danmark rejste til WorldSkills 2019 i Rusland med et landshold på 14 unge håndværkertalenter i alderen 18 til 21 år, og otte af dem kommer hjem med en medalje for deres præstation om halsen, herunder den danske murer og flisemurer.

  Læs mere
 • WorldSkills dag 4: Så lød slutfløjtet

  WorldSkills dag 4: Så lød slutfløjtet

  Efter fire intense WorldSkillsdage er konkurrencerne nu fløjtet af. Alle danske deltagere leverede en flot indsats og nu ventes der spændt på afgørelsen, der finder sted tirsdag aften.

  Læs mere
 • WorldSkills 2019 dag 2 og 3

  WorldSkills 2019 dag 2 og 3

  På tredjedagen af Verdensmesterskaberne holder de danske deltagere fortsat deres høje niveau.

  Læs mere
 • WorldSkills 2019 dag 1

  WorldSkills 2019 dag 1

  Efter en imponerende åbning af WorldSkills 2019 er de danske deltagere kommet godt fra start. Se billeder fra konkurrencens første dag.

  Læs mere
 • Mød WorldSkills-deltagerne: Nikolaj er klar til WorldSkills

  Mød WorldSkills-deltagerne: Nikolaj er klar til WorldSkills

  Så er der kun to dage til, at startfløjtet til konkurrencerne ved WorldSkills i Kazan lyder. Som optakt til WorldSkills har vi løbende præsenteret byggeriets uddannelsers deltagere, og nu er turen kommet til Nikolaj Skydsgaard Hansen, Herningsholm Erhvervsskole, HNN Byggefirma, der skal repræsentere murerfaget ved Verdensmesterskaberne.

  Læs mere
 • Mød WorldSkills-deltagerne: Samuel er klar til WorldSkills

  Mød WorldSkills-deltagerne: Samuel er klar til WorldSkills

  D. 22. - 27. august afholdes der WorldSkills i Rusland, Kazan. Fra Byggeriets Uddannelser deltager tømrer-, murer- og flisemurerfaget. Som optakt til VM præsenterer vi vores deltagere, og i denne uge kan du møde Samuel Birk Axelsen, TechCollege, Kimbo-Huse.

  Læs mere
 • Mød WorldSkills-deltagerne: Mikkel er klar til WorldSkills

  Mød WorldSkills-deltagerne: Mikkel er klar til WorldSkills

  D. 22. - 27. august afholdes der WorldSkills i Rusland, Kazan. Fra Byggeriets Uddannelser deltager tømrer-, murer- og flisemurerfaget. Som optakt til VM præsenterer vi vores deltagere, og i denne uge kan du møde Mikkel Victor Larsen, NEXT Uddannelse København, MT Højgaard, der repræsenterer tømrerfaget.

  Læs mere
 • iPraxisforløb er nu klar

  iPraxisforløb er nu klar

  Byggeriets Uddannelser har i samarbejde med Forlaget Praxis færdigudviklet en række iPraxisforløb til hovedforløbene på murer-, tømrer- og struktøruddannelserne. Forløbene er tilgængelige og klar til brug.

  Læs mere