Nyheder

 • Master Skills 2020

  Master Skills 2020

  Byggeriets Uddannelser inviterer skoler fra hele landet til at deltage i et samarbejde om to årligt tilbagevendende efteruddannelses-kursusuger kaldet Master Skills. De to faste kursusuger skal køre hvert år i uge 5 og 6. Følgende fag deltager: Stillads, Anlægsstruktør- og bygningsstruktør-, murer-, teknisk isolatør-, tagdækker-, anlægsgartner-, stukkatør-, stenhugger- og træfagene.

  Læs mere
 • Flot stigning i søgningen til bygge- og anlægsuddannelserne

  Flot stigning i søgningen til bygge- og anlægsuddannelserne

  Seneste statistik for bygge- og anlægsuddannelserne viser en flot stigning i antallet af i gangværende elever. Ifølge Uddannelsesleder på Learnmark Horsens, Henrik Lynggaard Christiansen, kan årsagen til stigningen blandet andet forklares med en mere positiv omtale af branchen generelt, skolens fokus på fagenes præsentation på GF1 samt bedre udnyttelse af de muligheder, der er i Ny Mesterlære samt EUV.

  Læs mere
 • DM i Skills vinderne 2019

  DM i Skills vinderne 2019

  Se DM vinderne fra Byggeriets Uddannelser

  Læs mere
 • DM i Skills 2019 dag 3

  DM i Skills 2019 dag 3

  DM i Skills 3. dagen bød på dygtige elever og flotte opgaver. Se billeder fra konkurrencens sidste timer og se de færdige opgaver her.

  Læs mere
 • DM i Skills 2019 dag 2

  DM i Skills 2019 dag 2

  Anden dagen på DM i Skills bød på flotte opgaver, Arkils ærespris og stor aktivitet på Byggeriets Uddannelsers Prøv, Mærk og Følstand.

  Læs mere
 • DM i Skills 2019 dag 1

  DM i Skills 2019 dag 1

  DM i Skills 2019 er i fuld gang, og over de næste dage vil 43 konkurrencefag og 17 demonstrationsfag præsentere deres bedste elever. Se bygge- og anlægsuddannelsernes flotte start her

  Læs mere
 • Prøv, mærk og føl Byggeriets Uddannelser

  Prøv, mærk og føl Byggeriets Uddannelser

  Igen i år får besøgende ved DM i Skills mulighed for selv at brænde, sy, bygge og designe sig igennem byggeriets uddannelser. På Byggeriets Uddannelsers Prøv-, Mærk- og Følstand vil der blandt andet være mulighed for at brænde tagpap med en gasbrænder, sy tagrør på med en tækkenål, mure en rigtig mur, designe sit eget gulv og meget, meget mere.

  Læs mere
 • Premiere på DM i Skills 2019: Virtual Reality lader de unge mærke faget, før de vælger uddannelse

  Premiere på DM i Skills 2019: Virtual Reality lader de unge mærke faget, før de vælger uddannelse

  Hvordan er det at arbejde – altså i virkeligheden? Dette spørgsmål stiller mange unge sig selv, når de skal vælge uddannelsesvej, og på DM i Skills 2019 i Næstved præsenterer Byggeriets Uddannelser et helt nyt svar på dette spørgsmål. Via 360 graders virtual reality (VR) video kan den unge nemlig tage plads i hovedet på den professionelle fagmand, og prøve arbejdet som murer, anlægsstruktør eller andre spændende fagområder.

  Læs mere
 • Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: Sepatec

  Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: Sepatec

  For andet år i træk er Sepatec sponsor ved DM i Skills ved tækkemændenes konkurrence. Sepatec er effektiv brandsikring til stråtag. Bag produktet står tækkevirksomheden Carlo F. Christensen. Thor Christensen, søn af Carlo F. Christensen og driftsansvarlig i Sepatec, fortæller her, hvorfor Sepatec har valgt at støtte talentudviklingen inden for tækkefaget ved at sponsorere både økonomisk og materielt.

  Læs mere
 • Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: Uzin Utz

  Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: Uzin Utz

  I over 100 år har Uzin Utz leveret kvalitetsprodukter til gulvbranchen med fokus på innovative og miljørigtige produkter. Og netop det bæredygtige og innovative værdisæt bliver båret videre i virksomhedens sponsorat af gulvlæggerkonkurrencen ved DM i Skills.

  Læs mere
 • Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: KPK Døre og Vinduer

  Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: KPK Døre og Vinduer

  I KPK Døre og Vinduer har man fokus på respekt. Respekt for håndværksmæssige traditioner og respekt for det gode håndværk. Derfor vælger KPK Døre og Vinduer igen i år at sponsorere tømrerfaget ved DM i Skills.

  Læs mere