Nyheder

 • Et nyt skud til brancheuddannelserne på Twitch

  Et nyt skud til brancheuddannelserne på Twitch

  Lige nu kører Byggeriets Uddannelser en ny runde markedsføring af brancheuddannelserne. Denne gang på Facebook og LinkedIn, og som noget helt nyt forsøger vi også at få fat i – især – de unge mænd, som er glade for spille at computerspil. Markedsføringen er nemlig udvidet med tjenesten Twitch, som er et website, hvor brugere over nettet kan livestreame computerspil.

  Læs mere
 • Webbøgerne ”Værktøjsbogen” og ”Materialebogen” til GF2 er klar

  Webbøgerne ”Værktøjsbogen” og ”Materialebogen” til GF2 er klar

  Webbøgerne ”Værktøjsbogen” og ”Materialebogen” til GF2 inden for Bygge og Anlæg lå klar i grundforløbspakkerne for murer, tømrer, struktør og brolægger i starten af oktober. Det er hensigten, at lærlingene skal kunne bruge webbøgerne som opslagsværk gennem hele deres uddannelse.

  Læs mere
 • Gry er verdens 6. bedste murer

  Gry er verdens 6. bedste murer

  Gry er verdens 6. bedste murer! Kæmpe tillykke til Gry og hendes hold og en stor tak til alle sponsorer og dem, som har bakket op. Gry er allerede og kommer til fremover at være en kæmpe inspiration for kommende generationer af murere, både kvinder og mænd.

  Læs mere
 • Første arbejdsmarkedsuddannelse for den grønne omstilling er klar

  Første arbejdsmarkedsuddannelse for den grønne omstilling er klar

  Projekt Grønne Spydspidser og BAI leverer nu første – men ikke sidste – nye arbejdsmarkedsuddannelse: ”Anvendelse af LCA for håndværkere i bygge og anlæg”, der er målrettet den grønne omstilling. 

  Læs mere
 • Er Gry verdens bedste murerlærling? Følg med på søndag

  Er Gry verdens bedste murerlærling? Følg med på søndag

  WorldSkills for murere 2022 er godt i gang i Salzburg i Østrig, hvor Gry Astrup, dobbelt DM-vinder i Skills, er godt med i konkurrencen. Den kører fra den 24. - 26. november, og på søndag den 27. november kl. 16.00 bliver vinderen kåret. Vi hepper på Gry - og det gør hendes familie selvfølgelig også! Se billeder fra WorldSkills og link til live-streaming her.

  Læs mere
 • Stor succes i Sorø med 3. og sidste uddannelsesdag for de lokale udvalg

  Stor succes i Sorø med 3. og sidste uddannelsesdag for de lokale udvalg

  Der var masser af snak og erfaringsudveksling i Sorø onsdag den 23. november, hvor de lokale uddannelsesudvalgsmedlemmer fra både DI og 3F var mødt talstærkt op til årets tredje og sidste uddannelsesdag for de lokale udvalg. På programmet var alle de arbejdsopgaver, som LUU'erne har ude på skolerne, fx lokale undervisningsplaner, logbog, virksomhedsgodkendelser, AUB-projekter og tvistighedssager.

  Læs mere
 • Træfagene satte lup på bæredygtighed og grøn omstilling i byggeuddannelserne

  Træfagene satte lup på bæredygtighed og grøn omstilling i byggeuddannelserne

  Tusind tak til næsten 50 faglærere og uddannelsesledere på tømreruddannelsen for en rigtig god dag i bæredygtighedens tegn i Middelfart til Træfagenes Bæredygtighedskonference. Ikke mindst tak for de gode snakke om grønt mindset og dannelse i træfagenes byggeuddannelser. Vi fik super input med hjem til det videre arbejde med kompetencer til grøn omstilling og bæredygtighed i uddannelserne.

  Læs mere
 • ”Byggebranchen producerer 40 % af ALT Danmarks affald”

  ”Byggebranchen producerer 40 % af ALT Danmarks affald”

  ”Byggebranchen producerer 40 % af ALT Danmarks affald”. Citat: Lise Lyngfelt Molander, sektionsleder ved Teknologisk Institut, på Byggeriets Uddannelsers afsluttende konference for kursusforløbet Grønne Spydspidser. Og hvorfor er det så vigtigt at huske på de 40 %? Fordi, når man skal undervise den branche, som bidrager allermest til affaldssektoren, så kan man også gøre den største forskel! 

  Læs mere
 • Et ordentligt skub til efteruddannelse - Bygvidere.nu!

  Et ordentligt skub til efteruddannelse - Bygvidere.nu!

  Lige nu har vi ekstra meget fokus på efteruddannelse hos Byggeriets Uddannelser. Vi kører kampagner for Master Skills og brancheuddannelserne – og vi er i gang med et stort projekt, hvor vi kører ud og taler med både virksomheder og medarbejdere om hvilken type efteruddannelse, som passer til lige præcis dem. 

  Læs mere
 • "Vi træner det uventede" - Gry Astrup om WorldSkills for murere

  "Vi træner det uventede" - Gry Astrup om WorldSkills for murere

  "Lige nu træner vi det uventede. Når man træner til DM, har man opgaven tre måneder inden konkurrencen. Det har man ikke til VM. Der er det to dage inden konkurrencen", udtaler den dobbelte DM-vinder Gry Astrup i denne video om sin forberedelse til WorldSkills 2022 for murere, som finder sted i Salzburg fra den 24. - 26. november.

  Læs mere
 • Styrk dine kompetencer og sjakkets produktivitet - bliv murerarbejdsmand

  Styrk dine kompetencer og sjakkets produktivitet - bliv murerarbejdsmand

  Tilmeldingen er nu åben til murerarbejdsmandsuddannelsen. Det er firmaet, der tilmelder sine medarbejdere, og for at få hele uddannelsen skal der laves kontrakt mellem mester og murerarbejdsmand.

  Læs mere