Nyheder

 • Danmarks bedste tagdækkerlærling 2021

  Danmarks bedste tagdækkerlærling 2021

  Jonas Pajbjerg Høg kan nu kalde sig Danmarks bedste tagdækkerlærling, efter han den 26. september vandt DM for tagdækkere. Konkurrencen var utroligt tæt blandt de talentfulde tagdækkere, og valget af vinderen måtte ifølge dommerne afgøres på marginalerne. 

  Læs mere
 • DM for tagdækkere 2021

  DM for tagdækkere 2021

  Endelig! Efter mere end halvandet år kan vi igen afholde Danmarksmesterskab for tagdækkere. Arrangementet er åbent, så kom og se de fire dygtige tagdækkere kæmpe om mesterskabet i dagene den 24. – 26. september på Asserbølgård nær Brørup ved Vejen.

  Læs mere
 • De første diamantskærere er færdiguddannede

  De første diamantskærere er færdiguddannede

  ”Selvfølgelig er der noget, der skal justeres hen ad vejen, men det har været et rigtigt godt og spændende forløb, som jeg 100 % vil anbefale andre at tage. Der er så meget at lære, og jeg synes, at alle i branchen burde have uddannelsen, fordi den er med til at øge sikkerheden i branchen,” udtaler én af de ni nyuddannede diamantskærere om uddannelsen.

  Læs mere
 • Nyt medlem af det opsøgende VEU-team i Byggeriets Uddannelser

  Nyt medlem af det opsøgende VEU-team i Byggeriets Uddannelser

  Som håndværker og håndværksvirksomhed skal man være skarp. Det betyder efteruddannelse…hele livet. Mange synes, det er svært at finde rundt i, hvilke muligheder, der er for efteruddannelse, og hvordan man gør. DI, 3F og Byggeriets uddannelser har derfor et team af opsøgende medarbejdere, som både vejleder og informerer håndværkere og virksomheder og bistår erhvervsskolerne med at udvikle gode efteruddannelsestilbud til udførende håndværkere. Teamet har i løbet af sommeren sagt farvel til Rasmine Reeh og har nu sagt velkommen til Silas Grage. 

  Læs mere
 • Verdens Vildeste Brobyggere

  Verdens Vildeste Brobyggere

  En række af landets største virksomheder og organisationer er gået sammen om at afholde Danmarks første brobygningskonkurrence lørdag den 18. september 2021, hvor tre hold af landets bedste lærlinge og studerende skal dyste om at bygge 12-18 meter lange broer over kanalerne ved Engholmene i København. Kom og se de dygtige lærlinge og studerende dyste.

  Læs mere
 • Danmarksmester 2021 for murere

  Danmarksmester 2021 for murere

  Gry Astrup, som er i lære hos Glenn Østergaard i Herning, vandt lørdag den 4. september Danmarksmesterskabet for murerlærlinge som den første kvinde nogensinde. Det er ikke gået ubemærket hen, og Gry har fået flot medieomtale og blandt andet været omtalt i TV2 Nyhederne mandag og optrådt i DR1's Aftenshowet tirsdag sammen med sin stolte far, Kaj Astrup. 

  Læs mere
 • Danmarks bedste flisemurer 2021

  Danmarks bedste flisemurer 2021

  Fire dages konkurrence i disciplinen ‘flisemurer’ er nu vel overstået, og i murerhallen på TECHCOLLEGE blev der søndag den 29. august fundet en danmarksmester blandt fire unge, talentfulde flisemurere. Et stort tillykke til vinderen, Kenny Bech Bruun, der til dagligt går på Rybners og er i lære hos Murerfirmaet Axel Poulsen A/S.

  Læs mere
 • Danmarks bedste brolæggere 2021

  Danmarks bedste brolæggere 2021

  Stort tillykke til Theis og Rasmus fra Learnmark! Der blev kæmpet og svedt i sol og silende regn, og den ene vinder fik nær banket den ene finger af under brolægger-DM på Have & Landskabsudstillingen i Slagelse, som blev afgjort fredag den 27. august. Vinderne blev Theis Lauersen og Rasmus Nørgaard Andersen fra Learnmark, der sammen med det andet brolæggerhold havde 21 timer til at lave en imponerende flot granitoverkørsel.

   

  Læs mere
 • Danmarks bedste anlægsgartnere 2021

  Danmarks bedste anlægsgartnere 2021

  Fem hold anlægsgartnerlærlinge skulle fremtrylle et haveanlæg under DM for anlægsgartnerlærlinge på Have & Landskabsudstillingen i Slagelse i sidste uge. Alle anlægsgartnerlærlingene præsterede det allerbedste inden for anlægsgartneri og alle med flotte resultater, som trak et stort publikum. Det blev Steffen Ryberg (Ålyst/Allan Larsen) og Lasse Kjeldstrøm (Lillevang/Aksel Nielsen) fra Kold College i Odense, der nu kan kalde sig Danmarks bedste anlægsgartnere.

  Læs mere
 • DM 2021 for murere

  DM 2021 for murere

  Danmarks bedste flisemurere og murere har trænet i månedsvis og skal nu kæmpe om danmarksmesterskabet i hhv. Aalborg og Hjørring. DM 2021 for flisemurerlærlinge foregår i murerhallen på TECHCOLLEGE i Aalborg den 26. august til den 29. august, og fra den 1. september til 4. september dyster murerlærlinge fra hele landet om at blive Danmarks bedste murer på Hjørring Murerfestival. Du kan også følge deltagerne via livestreaming.

  Læs mere
 • Danmarks bedste tømrerlærling 2021 kåret

  Danmarks bedste tømrerlærling 2021 kåret

  Matthias Stenholdt Lindgreen fra Herningsholm Erhvervsskole arbejdede sig i weekenden til tops ved danmarksmesterskabet for tømrerfaget i Hørsholm. 

  Læs mere