Nyheder

 • Nyt progressivt projekt giver unge i Nordsjælland savsmuld på tøjet

  Nyt progressivt projekt giver unge i Nordsjælland savsmuld på tøjet

  En karavane af fem trailere og et snedker- og tømrerværksted besøger over de næste fire år nordsjællandske skoler. Med en fuldt booket kalender frem til sommeren 2021 er Woodlab on Wheels allerede en kæmpe succes. 

  Læs mere
 • Så er kataloget for Master Skills 2021 på gaden

  Så er kataloget for Master Skills 2021 på gaden

  For andet år i træk afholdes Master Skills. To faste kursusuger, hvor erhvervsskoler på tværs af landet tilbyder et stort udvalg af efter- og videreuddannelse rettet mod bygge- og anlægsbranchen. Det sker i uge 5 og 6, hvor 18 erhvervsskoler i år er gået med i samarbejdet.

  Læs mere
 • Ny fugemontøruddannelse stiller Danmark skarpere

  Ny fugemontøruddannelse stiller Danmark skarpere

  Det første hold af kommende fugemontører har netop færdiggjort modul 1 på den nye fugemontøruddannelse. Foruden grundlæggende fugeteori, skal de kommende fugemontører bl.a. specialiseres i isolering, fugning af betonelementer og materialehåndtering, der blot er nogle af de uddannelsesmål den nyligt godkendte ”FKB 2872 Fugearbejde med fleksible fugematerialer” indeholder.

  Læs mere
 • Byggeriets Uddannelser søger kontorelev i specialet administration

  Byggeriets Uddannelser søger kontorelev i specialet administration

  Har du lyst til at få en afvekslende uddannelse i et uddannelsespolitisk sekretariatsmiljø? Så send Byggeriets Uddannelser en ansøgning senest den 7. dec. 2020 klokken 12. 

   

  Læs mere
 • Mere fokus på opsøgende arbejde

  Mere fokus på opsøgende arbejde

  Byggeriets Uddannelser har ansat yderligere to konsulenter til opsøgende arbejde inden for Voksen – og efteruddannelsesområdet (VEU). Velkommen til Henrik, Rasmine og Pia.

  Læs mere
 • Ny kommunikationsmedarbejder i Byggeriets Uddannelser

  Ny kommunikationsmedarbejder i Byggeriets Uddannelser

  Byggeriets Uddannelser har pr. 15. oktober ansat Mette Keinicke som ny kommunikationsmedarbejder til at synliggøre sekretariatets arbejde og mange indsatsområder. Mette har arbejdet med kommunikation i bl.a. Arkil, Dansk Byggeri og 3F.

  Læs mere
 • Nye iPraxisforløb til struktørfagene

  Nye iPraxisforløb til struktørfagene

  På praxisOnline findes allerede ti iPraxisforløb til struktørernes H1-H2. Nu ligger der yderligere syv iPraxisforløb klar til brug til struktørernes H3 – fire forløb til anlægsstruktør og tre forløb til bygningsstruktørder.

  Læs mere
 • DM i Skills 2021 i Fredericia aflyses

  DM i Skills 2021 i Fredericia aflyses

  På grund af coronarestriktioner og usikkerhed omkring tilskuerdeltagelse aflyser SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantområdet Danmark det store DM i 2021. Byggeriets Uddannelser arbejder nu på at finde en forsvarlig måde at afholde de faglige konkurrencer i 2021.

  Læs mere
 • Branchen støtter gørnoget.nu-kampagnen

  Branchen støtter gørnoget.nu-kampagnen

  På blot én måned har 40 virksomheder, skoler og lokale 3F-afdelinger fra hele landet taget imod tilbuddet om gratis kampagnebannere. I kan stadig nå at bestille jeres unikke banner. Se eksempler på, hvordan andre har brugt bannerne rundt om på landets byggepladser og skoler.

  Læs mere
 • Danmark bliver vært for Euroskills i 2024

  Danmark bliver vært for Euroskills i 2024

  Når unge talenter fra hele Europa mødes til Euroskills i 2024 for at kæmpe om de eftertragtede medaljer, bliver det på dansk jord.

  Læs mere
 • Flot stigning i antallet af indgåede uddannelsesaftaler

  Flot stigning i antallet af indgåede uddannelsesaftaler

  Bygge- og anlægsuddannelserne er kommet godt fra start i 2020. Seneste statistik for indgåede uddannelsesaftaler viser således en samlet stigning i foråret fra 645 indgåede uddannelsesaftaler til 980 i forhold til sidste år.

  Læs mere