Uddannelsesaftale

Virksomhed og medarbejder indgår en skriftlig uddannelsesaftale. Kopi af uddannelsesaftalen sendes til Byggeriets Uddannelser, hvor den registreres. Uddannelsesaftalen og beståelse af de fastlagte uddannelsesmoduler på skolen danner grundlag for udstedelse af branchens uddannelsesbevis efter det afsluttende modul er bestået.

I forbindelse med indgåelse af en aftale anbefales virksomheden at kontakte skolen, der udbyder uddannelsen for tilmelding af medarbejderen til uddannelsen og placering på hold. Skolen vil efterfølgende forestå indkaldelse af medarbejderen til uddannelsesmodulerne.

Ved indgåelse af uddannelsesaftalen accepterer virksomhed og medarbejder at Byggeriets Uddannelser håndterer, registrerer og opbevarer de nødvendige virksomheds- og personoplysninger, som forudsætning for at uddannelsesforløbet er i gang. Dertil gemmes de nødvendige personoplysninger til udstedelse af erstatningsbeviser efterfølgende i 30 år. Den ansatte kan henvende sig til Byggeriets Uddannelser og bede om at få de opbevarede personoplysningerne oplyst og slettet.

Hent uddannelsesaftalen: Uddannelsesaftale