Uddannelsen

Find deponihåndbogen her

For at sikre et ensartet vidensgrundlag vedrørende planlægning, organisering og drift af deponierne stilles der krav til, at alle medarbejdere og ledere på deponierne skal have erhvervet A-bevis (driftsledere) eller B-bevis (medarbejdere).

Affaldsdeponering – Teknik og myndighedsforhold (5 dage) udløser et B-bevis

Affaldsdeponering - Driftsledelse (3 dage) udløser et A-bevis, hvis man også er i besiddelse af et B-bevis.

Uddannelsesmålet Affaldsdeponering - Driftsledelse (3 dage), hvis det tages alene, udløser et A-bevis til driftsledere på deponeringsanlæg for havbundsmaterialer, godkendt uden membran- og perkolatopsamlingssystem.

 

47868 - Affaldsdeponering - teknik- og myndighedsforhold

(5 dage)

 

40038 - Affaldsdeponering – driftsledelse

(3 dage)

 

                         Beviser

                          x                                                     

 

B-bevis i henhold til Miljø- og Fødevareministeriets bekendtgørelse nr. 1361 af 30. november 2017 om uddannelse af driftsledere og personale beskæftiget på deponeringsanlæg.

                          x

                       x

A-bevis i henhold til Miljø- og Fødevareministeriets bekendtgørelse nr. 1361 af 30. november 2017 om uddannelse af driftsledere og personale beskæftiget på deponeringsanlæg.

 

                       x

A-bevis til driftsledere på deponeringsanlæg for havbundsmaterialer, godkendt uden membran- og perkolatopsamlingssystem i henhold til Miljø- og Fødevareministeriets bekendtgørelse nr. 1361 af 30. november 2017 om uddannelse af driftsledere og personale beskæftiget på deponeringsanlæg.

 

Læs mere om modulerne her.

Hvert modul afsluttes med en skriftlig prøve, der skal bestås.