Master Skills i uge 5 og 6

Master Skills er to faste kursusuger, hvor erhvervsskolerne udbyder kurser til byggebranchen i uge 5 og 6 i hele Danmark. Kurserne er for alle medarbejdere, jobsøgende og selvstændige.

Kursuskatalog
Under denne tekst finder du et link til et kursuskatalog med alle de kurser, som erhvervsskolerne udbyder i uge 5 og 6 i 2023. Du kan vælge de kurser, du finder interessante uanset hvilket fagområde, du er fra. Er virksomheden medlem af Dansk Industri, får virksomheden i alt 220,68kr. i timen i løntabsgodtgørelse. Er du i arbejde, er det den virksomhed, du er ansat i, der skal tilmelde dig på www.voksenuddannelse.dk. Er du ledig, skal du søge vejledning hos din A-kasse eller jobcenter.

 

Master Skills kursuskatalog 2023

 

Vægt på de fagfaglige kurser
I de to kursusuger lægger skolerne særlig vægt på at udbyde fagfaglige kurser, men også tværfaglige kurser som fx truck, kommunikation og samarbejde på byggepladsen, byggelogistik eller arbejdsmiljøkurser bliver udbudt. Master Skills-ugerne skal sikre, at svende og virksomheder i uge 5 og 6 med sikkerhed kan finde efteruddannelse.

Ved eventuelle spørgsmål er du velkommen til at ringe til
Silas Grage, Byggeriets Uddannelser, på
tlf. 35 87 87 32 eller sende en mail til sgr@bygud.dk

Kig i kursuskataloget her og vælg et kursus:

Gå derefter ind og tilmeld dig kurset her: amukurs.dk eller på voksenuddannelse.dk