Bestil byggepladsbannere

Originalfoto: Michael Bonnevie

Bestil dit byggepladsbanner - klik hér 👈

Gør noget, der gør noget – bestil jeres gratis byggepladsbannere i dag

Flere har efterspurgt muligheden for at støtte kampagnen 'Gør Noget, Der Gør Noget' på byggepladser og skoler. Kampagnen skal inspirere flere unge til at søge en uddannelse inden for bygge- og anlægsbranchen. 

Derfor kan DI-virksomheder, der er dækket af byggeoverenskomsterne, lokale uddannelsesudvalg og skoler nu gratis bestille kampagnebannere i forskellige størrelser – lige til at sætte på skurvognen, containeren, stilladset eller byggepladshegnet.

Hvordan ser bannerne ud?

I bestillingen er det muligt at vælge imellem en række billeder af kampagnens unge-profiler inden for tømrer-, gulvlægger-, tækkemands-, murer-, stenhugger-, anlægsstruktør-, bygningsstruktør-, brolægger- og tagdækkerfaget med tilhørende billede, overskrift og farve.

Herudover er det muligt at sætte eget logo på bannerne samt en kort tekst efter eget valg – ex ’Vi søger lærlinge’ eller ’Vi har lige nu x-antal lærlinge på pladsen’ – ordet er frit!

Bestillingsprocessen

Når det unikke banner er sammensat som ønsket, trykkes der blot på bestillingsknappen og så er der sørget for både tryk og levering til den indtastede modtager adresse. Og så er det bare at vente. 

Bestil dit byggepladsbanner hér

Send os endelig et billede af jeres banner, når det er sat op på byggepladsen, skurvognen eller lign. - det gøres til tse@bygud.dk. Så kan vi bruge det i fremtidige nyhedsbreve og artikler.

Hvem står bag?

DI og 3F kører i regi af Byggeriets Uddannelser kampagnen 'Gør Noget, Der Gør Noget'. Med kampagnen ønsker vi, at flere unge skal få øjnene op for de mange muligheder, der er i en uddannelse inden for bygge- og anlægsbranchen.

Læs mere om kampagnen her

Se eksempler på de mange flotte bannere her