Værktøjer til udvikling af AMU-prøver

Værktøjer til udvikling af AMU-prøver

Udviklermappe, med retningslinjer for udviklingsopgaven og beskrivelse af de forskellige prøveformer, som der typisk anvendes inden for BAI, - samt hjælp og vejledning.

Der er endvidere skabeloner, som udviklerne skal anvende til de udviklede prøver, inden de sendes til sekretariatet. Mappen kan downloades hér.

 

Skabeloner til de forskellige prøveformer, der typisk anvendes i AMU inden for BAI's jobområder. Det er typisk for de lidt øvede udviklere. Mappen kan downloades hér.

 

Prøver i AMU

Som følge af trepartsaftalen om styrket og mere fleksibel voksen-, efter og videreuddannelse er der pr. 1. januar 2019 blevet indført et generelt prøvekrav på arbejdsmarkedsuddannelserne. Læs mere på Undervisningsministeriets hjemmeside.

 

Excel-prøve fra Uddannelsesadministrationen

For at oprette testmappen på din pc til gennemførelse af Excel-prøve fra Uddannelsesadministration.dk – skal du først downloade Hjælpeskemaer med de to filer, du skal bruge.

Testspørgsmål til prøven og Vejledning til anvendelse af filerne i Prøve- og rettevejledningen, kan du trække fra uddannelsesadministration.dk under de respektive kurser, hvis du skal gennemføre AMU-kurset.