Mentaltræning og support er vejen til medaljer

Mentaltræning og support er vejen til medaljer

Vi har kickstartet opvarmningen til EuroSkills i Herning 2025. Bestyrelsen i Byggeriets Uddannelser har haft besøg af coach og inspirator Ulrik Lynge, som på allerbedste vis delte ud af sine erfaringer fra sportens verden om, hvor vigtig den mentale træning er, hvis man vil vinde medaljer. Og hvor vigtigt det er, at der er et helt hold af mennesker omkring de unge, der skal konkurrere, som er klar til at supportere på forskellig vis.

Vi er klar, og Ulriks oplæg var startskuddet på det nye store projekt, som vi i Byggeriets uddannelser kommer til at arbejde med de næste par år. Projektet hedder: "Vejen til medaljer - Euroskills 2025".

Vores mål er selvfølgelig, at deltagerne fra de fag, Byggeriets Uddannelser har med til Euroskills 2025 i Herning, ender med en plads på podiet. Det skal der arbejdes hårdt for, og opskriften er:

- Talentcamps, regionale mesterskaber, internationale konkurrencer
- Nyt program: Træn træneren
- Masser af både teknisk og mentaltræning til deltagerne

Se et lille videoklip med Ulrik Lynge her, hvor han bl.a. fortæller om den "personlige kontrakt": Lav din egen personlige kontrakt og arbejd målrettet med den hver dag. Som Ulrik siger det i klippet her:

"Hvem er med mig? Fordi unge mennesker kan vi ikke lade stå alene. Vi er nødt til at understøtte dem og, jo mere vi understøtter dem, jo stærkere bliver de."