Stor tilmelding og højt niveau for svendeprøver

Stor tilmelding og højt niveau for svendeprøver

Murerfaget

Årets skuemesterkonference for murere blev onsdag den 12. april afholdt på Tradium i Randers, hvor der var stillet 10 flotte svendeprøver klar til fælles prøvebedømmelse. Konferencen var et tilløbsstykke, da der var et hele 55 skuemestre og faglærere tilmeldt! 

Skuemesterkonferencen blev skudt i gang med en snak om den nye "åbne svendeprøve" og arbejdet omkring bæredygtighed på uddannelsen. Derefter gik alle ud i værkstedet og prøvebedømte nogle spændende svendeprøver i grupper på tværs af skolerne, og alle opgaver blev diskuteret i fælles forum. Tak til Tradium for at være vært.

Skuemesterkonferencen for murere

Tække- og tømrerfaget

Til forårets 4 skuemesterkonferencer for tække- og tømrerfaget deltog over 200 personer: Både lokale uddannelsesudvalg, skuemestre, faglærere og uddannelsesledere var med til de gode dage, hvor fagligheden i den grad var i fokus. For tømrernes vedkommende var opsætningen anderledes, da svendeprøverne blev diskuteret ud fra billeder i stedet for fysiske opgaver.

Stor tak til Den Jyske Håndværkerskole, Roskilde Tekniske skole, Learnmark Horsens & EUC Nordvest Center for Uddannelse og Erhverv for at være værter for skuemesterkonferencerne.

Skuemesterkonference for tækkefaget

Skuemesterkonferencer for tømrerfaget