Med rank ryg og en helt anden selvtillid

Med rank ryg og en helt anden selvtillid

Glarmesterlærling og DM-vinder Vivien Denise Falke har lige deltaget i SkillsAustria for glarmesterfaget, som blev afgjort søndag den 26. november. Østrig vandt efterfulgt af Frankrig og Luxembourg.

Det blev derfor ikke til en plads i top tre, men formanden for Glarmesterfagets faglige udvalg Morten Lehmann udtaler: 

"Vivien er vokset meget med opgaven - fra at være meget genert til DM i Skills til nu at stå med rank ryg og en helt anden selvtillid. SkillsAustria har været en rigtig god oplevelse for hende." 

Også René Olsen fra 3F og Glarmesterfagets faglige udvalg var meget begejstret for både Vivien Denise Falkes indsats til SkillsAustria og selve arrangementet:

"Det er en helt anden liga end det DM i Skills, vi har kørt herhjemme. Det er virkelig præcisionsarbejde, deltagerne skal lave, og det er imponerende at se, hvordan arrangørerne tackler det til SkillsAustria. De brugte dyrt 10 mm-glas til kunstopgaven, som i øvrigt var tegnet specielt af en glasdesigner. Man vil det her - altså med til EuroSkills 2025. Hvis vi i Danmark skal med i 2025, skal vi starte i træningslejr i morgen for at komme i top tre."

René Olsen var imponeret over Vivien Denise Falke, som kæmpede til det sidste ligesom de andre deltagere. Ingen blev hundrede procent færdige med opgaven, for hver gang de troede, de var færdige, kom der noget nyt på. Opgaven var at lave en kunstgenstand med UV-limning i bunden og tre blyruder, se billeder herunder.

En koncentreret glarmesterlærling til SkillsAustria

En koncentreret glarmesterlærling til SkillsAustria

Vivien Denise Falke i aktion

Vivien Denise Falke i aktion

Vivien Denise Falkes opgave

Vivien Denise Falkes opgave

Opgaven

Opgaven