Velkommen til vores nye uddannelseschef Stephanie Halse

Velkommen til vores nye uddannelseschef Stephanie Halse

Stephanie Halse starter den 1. juni 2022 som uddannelseschef i Byggeriets Uddannelser. Hun kommer til at indgå i ledelsen og får ansvaret for erhvervsuddannelsesområdet og betjeningen af de faglige udvalg.

Stephanie har stor erfaring fra erhvervsskoleverdenen: Hun kommer fra en stilling som uddannelsesleder på Nordsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser og har tidligere været uddannelsesleder for tømreruddannelsen på NEXT.

”Stephanie er kendt for at være en dygtig leder, der har blik for både udvikling og drift, og derudover har Stephanie et kæmpe netværk blandt de andre uddannelsesledere og uddannelseschefer på bygge- og anlægsskolerne. Vi glæder os rigtig meget til at byde Stephanie velkommen. Forude venter en masse spændende opgaver, som Stephanie med sin solide skoleerfaring kan bidrage til, at vi får løftet på en rigtig god måde. En af de store opgaver bliver at udvikle alle vores uddannelser, så de matcher fremtidens krav til bæredygtighed og grøn omstilling. Her har Stephanie gode erfaringer med, som vi kan trække på”, siger Louise Pihl, direktør Byggeriets Uddannelser.    

Vi glæder os til samarbejdet.

Stephanie Halse   (privatfoto).

Stephanie Halse (privatfoto).