Master Skills 2021 går online

Master Skills er to faste kursusuger, hvor erhvervsskolerne udbyder kurser til byggebranchen. Det sker i uge 5 og 6 i hele Danmark. 

Master Skills 2021 er desværre aflyst grundet COVID-19 og restriktioner, men nogle af kurserne kan nu i stedet tages online.

Selv siger drivkraften bag Master Skills, opsøgende konsulent, Pia Skjøtt-Larsen:

"At Master Skills 2021 aflyses er selvfølgelig en skam. Mange af vores kurser indeholder en praktisk del i et værksted, hvor man sammen med de andre deltagere fra byggebranchen kan afprøve nye metoder. Det kan ikke lade sig gøre i denne tid, til gengæld tilbydes de teoretiske kurser fra Master Skills nu online. Det betyder, at alle på tværs af landet kan tage de her mange kurser hjemme fra computeren. Og det er fedt."

Se liste over de udbudte online-kurser her 

Kurserne er for alle medarbejdere, jobsøgende og selvstændige, og der gives samme kursusbevis og tilskud, som hvis kurserne foregik på skolebænken. Satserne kan man læse mere om nederst i denne artikel. 

Tilskud til AMU-kurser online er:  
VEU-godtgørelse, 120,50 kr. i timen.

Hvis virksomheden er medlem af DI -Dansk Byggeri:
65,00 kr. i timen.

I alt får virksomheden 185,50 kr. i timen i løntabsgodtgørelse og medarbejderen får sin aftalte løn.

Tilmeld dine medarbejdere på amukurs.dk
eller ring for mere info til Pia Skjøtt-Larsen, 35878744

Tilmeld dig nyhedsmailen "Vinterkurser" her og få overblik over de næste 14 dages udbudte kurser til byggeriet lige ind i din mailboks.