Byggeriets Uddannelsers nye kommunikationsmedarbejder

Byggeriets Uddannelser har pr. 15. oktober ansat Mette Keinicke som ny kommunikationsmedarbejder til at synliggøre sekretariatets arbejde og mange indsatsområder. Mette Keinicke overtager stillingen fra Rasmine Reeh, der nu er ansat som konsulent i det opsøgende team indenfor VEU.

Mette har i flere år arbejdet med at inspirere unge til at søge erhvervsuddannelserne og sætte spot på den manglende diversitet i bygge- og anlægsbranchen. Senest som konsulent i Arkil, hvor hun har tilrettelagt og promoveret Byggeriets Diversitetsdag – en ny dagsorden igangsat af Arkil, CG Jensen, Ambercon og STARK. Derudover har hun i Dansk Byggeri bl.a. assisteret betonbranchen med kommunikative og koordinerende opgaver og arbejdet med strategisk kommunikation i 3F.

 

Mette har en kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse og er tilbage i 2005 uddannet produktionsgartner. Hun udtaler: 

Jeg glæder mig meget til at videreformidle sekretariatets alsidige arbejde og mange indsatser, tale branchen op og besøge samarbejdspartnere, byggepladser og skoler. Samtidig er det jo fornemt at skulle samarbejde med passionerede og virkelig kompetente kollegaer, der hver især brænder for deres fag og arbejdsområder.