Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: Uzin Utz

Hvorfor blive sponsor ved DM i Skills: Uzin Utz

I over 100 år har Uzin Utz leveret kvalitetsprodukter til gulvbranchen med fokus på innovative og miljørigtige produkter. Og netop det bæredygtige og innovative værdisæt bliver båret videre i virksomhedens sponsorat af gulvlæggerkonkurrencen ved DM i Skills.

Salgschef i Uzin Utz, Martin Øland, glæder sig over, at virksomheden for andet år i træk støtter op om talentudviklingen ved Skills og udbredelsen af gulvlæggerfaget.

Hvorfor har Uzin Utz valgt at sponsorere gulvlæggerkonkurrencen ved DM i Skills?

Gulvlæggerfaget er et lille fag, og alle tiltag der viser, hvad det er, og hvad det kan, vil vi gerne støtte op om. Herudover er Skills et godt udstillingsvindue for vores produkter.

Med vores sponsorat til Skills får vi mulighed for at introducere vores produkter både for konkurrencedeltagerne men også på skolen. Og så har vi en god kommunikation med de praktikvirksomheder, hvor eleverne er ansat.

Vi er stolte af, at være fagsponsor til Skills. Det betyder noget både for os, vores kunder og fremtidige samarbejdspartnere.

Hvad er jeres oplevelse af Skills som arrangement?

Det er et super godt arrangement – både for vores fag og generelt for erhvervsuddannelserne. Det er imponerende med så mange dygtige elever på et sted, og jeg håber virkelig, at det er en øjenåbner for folkeskoleeleverne, så vi i fremtiden får endnu flere dygtige håndværkere.