Hvorfor blive fagsponsor ved Skills - Johannes Fog

 

 

I Johannes Fog ønsker man at gøre sig umage. Faglig glæde og grundighed har igennem 100 år været de bærende værdier for virksomheden. Og netop det værdisæt er også årsagen til, at Johannes Fog har været sponsor for tømrernes konkurrencer ved DM i Skills helt fra start af.

Marketingdirektør i Johannes Fog, Jens Sauvr, glæder sig igen i år til at støtte og følge de faglige konkurrencer ved DM.

Hvad gør Skills-sponsoratet særligt for jer?

"Det er kvaliteten, der definerer Johannes Fog. Vi rådgiver om de rigtige materialer, og vi går op i at bygge, så det holder i længden. Og netop fagligheden omkring håndværk kombineret med det talent og den faglige glæde, der udgør DM, gør det naturligt for os at være fagsponsor ved Skills."

Hvad får I som virksomhed ud af at være med ved Skills?

"Manglen på faglærte er et kæmpe problem. For vores kunder og for samfundet generelt. Vi har særlig fokus på, at flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse, og her er Skills et af de initiativer, vi er meget glade for at være en del af.
Gennem vores fagsponsorat har vi blandt andet fået opbygget et netværk, der giver os en mulighed for at følge med i, hvad der sker, og som også har givet kontakter, vi har glæde af i andre uddannelsesprojekter.
Herudover er det selvfølgelig også vigtigt for os, at vi er i de unges bevidsthed. At de unge kender vores mærke, og de ved, at vi støtter dem."

Hvad er din oplevelse af Skills?

"Det er super fedt. Det er tydeligt, at det er blevet populært at være nørd blandt de unge. Der er gået en form for x-factor i at have talent – også inden for sit håndværk. Det er fantastisk at se den koncentration, de unge har på standen, og det resultat de leverer."

Vil du anbefale andre virksomheder at blive sponsor ved Skills?

"Selvfølgelig vil jeg det. Jo flere vi er til at støtte erhvervsuddannelserne og de unge, jo bedre. Selvom det altså er os, der har været med helt fra starten."