Jens Kirkegaard

Ny næstformand i det faglige udvalg for STB, bestyrelsesmedlem i Byggeriets Uddannelser og næstformand i BAI

Jens Kirkegaard har siden 1. oktober 2018 været ansat som uddannelseskonsulent i 3F og overtager nu flere af Steen Boesens ansvarsområdet inden for erhvervs- og efteruddannelsesområdet. Jens tiltræder som ny næstformand i det faglige udvalg for struktør-, tagdækker- og brolæggerfaget samt bestyrelsesmedlem af Byggeriets Uddannelser og næstformand i Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri (BAI).

Jens er oprindeligt uddannet murer, har igennem knap 15 år arbejdet i 3F BJMF, heraf de sidste 5 år som formand for Byggegruppen i 3F BJMF. Han har herudover siddet som formand for det lokale uddannelsesudvalg på NEXT for murerfaget og i bestyrelsen i NEXT.

Jens glæder sig til at kunne gøre en forskel både inden for STB, Byggeriets Uddannelser og efteruddannelsesområdet.

”Både struktør-, tagdækker- og brolæggerfaget og efteruddannelsesområdet har lige nu et stort udviklingspotentiale. Der er politisk medvind for erhvervs- og efteruddannelserne, og der er fremgang i byggeriet. Jeg tror på, at hvis branchen står sammen, at vi i fællesskab kan trække videre i den rigtige retning. Hvis vi får kendskabet til de muligheder, der ligger i fagene samt på voksen- og efteruddannelsesområdet længere ud, vil vi se markant flere elever i fagene samt øget brug af efteruddannelse. Uddannelse har altid været et fagligt hjertebarn for mig, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med både lokale uddannelsesudvalg, skoler og erhvervsliv. ”