Skills-deltager træner de sidste detaljer inden DM i Skills hos Fog Trælast & Byggecenter

Anton Holm som er hovedstadsregionens kandidat er lige nu i gang med at justere de sidste detaljer inden DM i Skills i januar.

Tidligere har han vundet skolemesterskaberne på København Tekniske skole og siden de regionale mesterskaber for hovedstaden. Her har han fået øvet sig i at holde fokus og koncentration, og træne i de vanskeligste trækonstruktioner.

Ved DM i Skills vil der være mange tusinde tilskuere og forbipasserende, og derfor er det særdels vigtigt at Anton får trænet sin koncentration. Ved Danmarksmesterskabet skal han konkurrere med fire andre toptrænede unge tømrer fra andre dele af landet.

Anton har arbejdet målrettet på sin deltagelse, og har derfor sagt ja til at komme forbi Fog Trælast & Byggecenter, hvor han ved et juleshow vil vise sine færdigheder frem.  Selve konkurrencen i Bella Centeret vil have en varighed på i alt 24 timer, så derfor vil Anton kun vise dele af konkurrencen frem i Lyngby. Arrangementet finder sted på lørdag den 6. december 2014 fra 10-14 hos Fog Trælast & Byggecenter i Lyngby. Fog Trælast & Byggecenter har været en fast støtte til Danmarksmesterskabet i en årrække.

Hvis Anton Holm vinder titlen som Danmarksmester i 2015, skal han forsvare den danske titel ved verdensmesterskab i Brasilien til august 2015, hvor de allerdygtigste deltagere fra hele verden skal dyste.