Murerkonference for fagets kvinder

Det Faglige Fællesudvalg for Murer-, Stenhugger- og Stukkaturfaget afholder en murerkonference for fagets kvinder lørdag den 4. november på Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart. 

Formålet med konferencen er at blive klogere på, hvordan murerfaget kan fastholde kvinder og samtidig få flere kvinder til at vælge faget. Vi ønsker med konferencen, at vi kan udveksle erfaringer, lære af hinanden og opbygge et fællesskab, blandt kvinder i murerfaget. Konferencen vil byde på spændende oplæg fra eksperter og erfarne kvinder inden for faget.

Vi arrangerer samkørsel til konferencen, og hvis du har transportudgifter, vil de blive dækket. Der vil også være forplejning i løbet af dagen. Konferencen er gratis.

Du kan se programmet for konferencen hér, men der kan forekomme ændringer og hvis der er emner, du ønsker behandlet på konferencen, er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du gerne vil deltage i konferencen, så sende en mail til psl@bygud.dk

Facebookgruppe
Der findes også en facebookgruppe for kvinder i murerfaget:
Det Kvindelige Murerlaug: https://www.facebook.com/groups/962883974637557/

Vi ser frem til at se dig til en inspirerende dag, hvor vi sammen kan arbejde på at styrke og udvikle murerfaget for kvinder.

På  vegne af Det Faglige Fællesudvalg for
Murer-, Stenhugger- og Stukkaturfaget

Pia Skjøtt-Larsen
Uddannelseskonsulent for Murer-, Stenhugger- og Stukkatøruddannelsen

psl@bygud.dk