Master Skills - mere bæredygtighed i efteruddannelse

Master Skills - mere bæredygtighed i efteruddannelse

Inden længe er det tid til årets Master Skills: Som sædvanlig er uge 5 og 6 tilegnet efteruddannelse for alle i byggebranchen, og i år er ingen undtagelse. Vi forventer, at nu hvor coronarestriktioner ikke længere lægger bånd på deltagelsesmulighederne, så vil vi opleve et Master Skills med ekstra skub på kursustilmeldingerne.

20 skoler har skruet op for både frekvens og udbud af efteruddannelse og kurser indenfor byggeriet. Som noget nyt i år er det muligt at tilmelde sig flere forskellige kurser i bæredygtighed. Helt nye kurser, som er udviklet i et samarbejde mellem bl.a. Teknologisk Institut og Byggeriets Uddannelser. Kurserne lægger sig op ad de nye LCA*-regler, som trådte i kraft 1. januar i år, og som betyder ændringer i alle processer omkring byggeriet nu og endnu mere i fremtiden. Derudover tilbyder Master Skills også de sædvanlige certifikatkurser, og hvad hjertet ellers måtte begære i et kursuskatalog spækket med spændende AMU-kurser til byggebranchen.

Et kursus i bæredygtighed - både for ledelse og medarbejdere

Senere på foråret vil vi introducere jer for to entusiastiske deltagere fra de allerførste bæredygtighedskurser, som blev afholdt ved Finn Pedersen på EUC Nord. Her vil Allan og Paul-Deniz fortælle om, hvad de fik ud af kurset "Grundlæggende bæredygtighed i byggebranchen", og det var ikke så lidt endda. Vidste du fx, at byggebranchen producerer 40 % af alt Danmarks affald? Både ledelse og medarbejdere kan blive klogere på byggeriets muligheder for at påvirke bæredygtigheden positivt ved at tage et bæredygtighedskursus.

Se Master Skills' kursuskatalog her

Du kan læse mere om Master Skills her

(*Life Cycle Assessment eller på dansk "livscyklusvurdering". LCA er en metode til at vurdere, hvilke potentielle miljøpåvirkninger og ressourceforbrug der er knyttet til et produkt eller en service.)