Gør Noget-kampagnen tager endnu en runde på SoMe

Gør Noget-kampagnen tager endnu en runde på SoMe

Byggeriets Uddannelser lancerede i oktober 2019 kampagnen, Gør Noget Nu, hvis formål er at få flere unge til at overveje at tage en uddannelse inden for byggeriet.

Gør Noget-kampagnen tager nu endnu et rul på sociale medier i januar og februar i år for at få fat på de unge, der skal vælge uddannelse senest den 13. marts. Med lækkert klippede film, catchy sloganer, polls på Instagram og TikTok, interaktive stories og ambassadørfilm for de forskellige fag blandt meget andet forsøger Gør Noget at få flere af de unge fra 13-25 år til at vælge erhvervsuddannelser i stedet for de traditionelle gymnasiale uddannelser, som nogle unge vælger - typisk når de ikke helt ved, hvad de vil fremover.

Kampagnen skal vise, at man med én af byggeriets erhvervsuddannelser kan blive selvstændig, tjene gode penge og få let ved at finde et job, da der er mangel på håndværkere. Man kan gøre en forskel og være med til at skabe noget, der også står om 100 år.

Hovedkampagnen, træfags- og struktørkampagnen

Gør Noget-hovedkampagnen og kampagnen for træfagene kører igen i januar og februar 2023 (fra uge 3-9). Den kører i tre dele: Der er en hovedkampagne, en kampagne for træfagene (gulvlægger, tømrer og tækkemand) og en struktørkampagne. Struktørkampagnen henvender sig primært til de unge mellem 18-25 år, mens hoved- og træfagskampagnen dækker de 13 - 25-årige. Alle kampagner kører på Facebook, Instagram, TikTok, SnapChat, YouTube, som bannere på relevante websider og som noget nyt også på Spotify.

Se her, hvordan en poll på Instagram ser ud (i hovedkampagnen):  

Her får man de unge fra 13-25 år til at interagere og klikke på et link, der fører dem til gørnoget.nu's hjemmeside.

Her får man de unge fra 13-25 år til at interagere og klikke på et link, der fører dem til gørnoget.nu's hjemmeside.

Her en interaktiv post i Instagram Stories for tømrerfaget, hvor man kan se, hvor hurtig man er til at banke et søm i på mobilen. Så kan brugerne læse mere om uddannelsen på til gørnoget.nu:

Se også fællesfilmen for alle uddannelserne her "Kan en håndværker forandre verden?":

 

Struktør - hvad er det?

Hvad laver en struktør? Struktøren er blandt andet med til at bygge bro mellem mennesker, når man arbejder med at bygge tunnelen på den nye Femern-forbindelse til Tyskland. Se mere om struktørens spændende arbejde i denne film, som for første gang kørte i november sidste år på SoMe. Struktørkampagnen kører igen i uge 3-9 i år, inden mange unge skal foretage deres uddannelsesvalg. Kampagnen kører på Facebook, Instagram, TikTok, SnapChat, YouTube og som noget nyt også på Spotify.

Apropos valg af uddannelse kan man fra januar 2024 som noget nyt også uddanne sig til anlægs- og bygningsstruktør i Herning på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier. 

Se struktørfilmen her:

Se filmen for træfagene her:

 

Læs mere på Gør Noget Nu