Folk ved ikke nok om anlægsgartneruddannelsen

Folk ved ikke nok om anlægsgartneruddannelsen

- Jeg tror simpelthen ikke, folk ved nok om anlægsgartneruddannelsen. Jeg tror, folk er blevet for lidt nysgerrige til at vide, hvad det egentlig indebærer!

Citat: Casper Dam Mogensen, anlægsgartnerlærling og kommende DM-deltager. Casper forklarer her så fint, hvad det vil sige at tage en uddannelse som anlægsgartner. Han stiller op til DM i Skills 2. - 4. februar sammen med sin makker, Anton Snedker. De kommer begge fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus. 

Caspers venner kunne ikke forstå, hvorfor han ville uddanne sig til anlægsgartner, for "det var da noget specielt noget". Men hvis der er noget, man synes, er fedt, skal man bare følge det og ikke være så bange for det, mener Casper. Hurdlen er, at folk i hans generation tager en HF eller gymnasial uddannelse, hvis de ikke ved, hvad de vil. Det er dog ikke noget for Casper:

- Jeg tror ikke, jeg vil kunne sidde stille. Jeg vil have svært ved at koncentrere mig. Jeg kan godt lide at komme ud at skabe noget, og det er en kæmpe tilfredsstillelse, når man træder væk fra sine ting, og det ser flot ud, og kunderne også er tilfredse. 

Se TV2 Østjyllands interview med Casper her

Anlægsgartnerlærling Casper Dam Mogensen, der deltager i DM i Skills i februar.

Anlægsgartnerlærling Casper Dam Mogensen, der deltager i DM i Skills i februar.