Små marginaler, der afgør resultatet

Små marginaler, der afgør resultatet

Vinder af PCI-Alpencup 2023 for flisemurere blev - ligesom sidste år - holdet fra Østrig, og team Danmark, Kristian Bak Hansen og Patrick Dahl Gråbæk, blev nr. 5.

Projektkonsulent for Det Faglige Fællesudvalg for Murer-, Stenhugger- og Stukkaturfaget, Erik Fog Larsen, var dog ikke helt tilfreds med resultatet:

- Selv om en femteplads i dette fine selskab er godt, så er vores ambitionsniveau højere. Læringsmæssigt har det til gengæld været en stor succes. Både Kristian og Patrick har nu fundet ud af, at træerne ikke vokser ind i himlen. De har lært, at det er de små marginaler, der afgør, om du får et fint resultat. Samtidig er de også blevet opmærksomme på, at man altså skal være skarp og koncentreret lige fra starten.

Vi er nu i gang med sommercampen på Herningsholm Erhvervsskole, hvor vi vil evaluere vores oplevelse i Schweiz, samtidig med at vi træner videre mod EuroSkills 2023 i Gdansk.

Danmark fik i øvrigt stor ros for at levere tegninger til samt gennemføre og bedømme konkurrencen.

Foto: PCI-Alpencup

Patrick Dahl Gråbæk og Kristian Bak Hansen foran deres opgave    (foto: PCI-Alpencup)

Patrick Dahl Gråbæk og Kristian Bak Hansen foran deres opgave (foto: PCI-Alpencup)

Der var højt humør under Alpencup...   (foto: PCI-Alpencup)

Der var højt humør under Alpencup... (foto: PCI-Alpencup)

Hele team Danmark: Træner Lars Skibdal Schmidt, Patrick Dahl Gråbæk, Kristian Bak Hansen og Erik Fog Larsen   (foto: PCI-Alpencup)

Hele team Danmark: Træner Lars Skibdal Schmidt, Patrick Dahl Gråbæk, Kristian Bak Hansen og Erik Fog Larsen (foto: PCI-Alpencup)