Byggeriets deltagere klædt godt på til EM

Byggeriets deltagere klædt godt på til EM

Byggeriets deltagere til EuroSkills 2023 i Polen den 5. – 9. september har været til deres tredje og sidste landsholdssamling og blev i den forbindelse foreviget (lidt rockstar-agtigt) i deres nye arbejdstøj af fotograf Lasse Skov – se billederne herunder.
 
SkillsDenmark havde sørget for et tætpakket program, hvor EM-deltagerne blandt andet fik mentaltræning og også brugte en del tid på at prøve alt det arbejdstøj, de skal have på under konkurrencen. 

De var på løbeture og lavede teambuilding for at blive rystet endnu mere sammen. Det har givet pote, for deltagerne sparrer meget med hinanden og deler for eksempel tips om, hvordan de træner, hvilket gør dem robuste til konkurrencen. Hvis én har det svært med noget, hjælper de andre, så det er en god og sammentømret gruppe, der bliver sendt af sted til Gdansk i september.

Vi takker alle vores sponsorer for at støtte op om EM-deltagerne, og vi glæder os meget til at følge anlægsgartnere Anton Snedker og Casper Dam Mogensen, murer Lukas Grummesgård Kristensen, gulvlægger Mads Bruun Sørensen, tømrer Jacob Munkgaard Sørensen samt flisemurer Kristian Bak Hansen til EuroSkills. Held og lykke alle! 

Fotos skal krediteres fotograf Lasse Skov og kan fås i høj opløsning ved at kontakte tse@bygud.dk.

Byggeriets EM-hold fra venstre: Anlægsgartnere Anton Snedker og Casper Dam Mogensen, gulvlægger Mads Bruun Sørensen, murer Lukas Grummesgård Kristensen, tømrer Jacob Munkgaard Sørensen samt flisemurer Kristian Bak Hansen   (foto: Lasse Skov)

Byggeriets EM-hold fra venstre: Anlægsgartnere Anton Snedker og Casper Dam Mogensen, gulvlægger Mads Bruun Sørensen, murer Lukas Grummesgård Kristensen, tømrer Jacob Munkgaard Sørensen samt flisemurer Kristian Bak Hansen (foto: Lasse Skov)

Anlægsgartnere Anton Snedker og Casper Dam Mogensen  (foto: Lasse Skov)

Anlægsgartnere Anton Snedker og Casper Dam Mogensen (foto: Lasse Skov)

Flisemurer Kristian Bak Hansen   (foto: Lasse Skov)

Flisemurer Kristian Bak Hansen (foto: Lasse Skov)

Gulvlægger Mads Bruun Sørensen  (foto: Lasse Skov)

Gulvlægger Mads Bruun Sørensen (foto: Lasse Skov)

Tømrer Jacob Munkgaard Sørensen  (foto: Lasse Skov)

Tømrer Jacob Munkgaard Sørensen (foto: Lasse Skov)

Murer Lukas Grummesgård Kristensen  (foto: Lasse Skov)

Murer Lukas Grummesgård Kristensen (foto: Lasse Skov)

Skillslandsholdet - deltagere fra alle fag  (foto Lasse Skov)

Skillslandsholdet - deltagere fra alle fag (foto Lasse Skov)