Konsulent til undervisningsmidler på bygge- og anlægsuddannelserne

Konsulent til undervisningsmidler på bygge- og anlægsuddannelserne

Har du lyst og kompetence til at udvikle digitalt undervisningsmateriale til erhvervsuddannelserne inden for bygge- og anlæg? Så har vi et spændende, nyoprettet fuldtidsjob til dig.

Du vil komme til at indgå i vores erhvervsuddannelsesteam, hvor du sammen med de øvrige konsulenter får ansvaret for arbejdet i de faglige udvalg, vi betjener. Det indebærer tæt samarbejde med både erhvervsskoler og folk fra bygge- og anlægsbranchen. Du bliver en af vores tværgående konsulenter, og det er derfor meget vigtigt, at du er en holdspiller.

Det daglige ansvar for udviklingen af vores digitale undervisningsmidler og platforme bliver dit. Hovedopgaven er, at få undervisningsmidlerne tilpasset indholdet i uddannelserne og præsenteret det i en form, der kan anvendes i den daglige undervisning.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige konsulenter i Byggeriets Uddannelser og andre fagpersoner omkring de 16 erhvervsuddannelser, som vi har ansvar for. Du skal ikke være faglig ekspert inden for alle uddannelserne, men du skal kunne facilitere, at der bliver udviklet relevant og tidssvarende undervisningsmaterialer af høj kvalitet.

Vi vil lægge vægt på, at du har:

  • Erfaring med, hvordan digitale læringsmidler anvendes og indgår i undervisning på de erhvervsfaglige uddannelser
  • Du har en byggeanlægsfaglig uddannelse eller baggrund
  • Du har flair og interesse for IT og digital udvikling
  • Du har erfaring med at indgå i og styre udviklingsorienterede projekter

Vi tilbyder

Et godt arbejdsmiljø i et sekretariat med 30 medarbejdere, der brænder for at lave gode uddannelser til bygge- og anlægsbranchen. 

Er du interesseret:

Send din ansøgning vedlagt CV uden personfølsomme oplysninger pr. e-mail til Linda Plougmann på lp@bygud.dk og skriv gerne, hvor du har set stillingsopslaget.

Ansøgningen skal være modtaget senest mandag den 21. marts 2022 kl. 08.00.

Ansættelsessamtaler finder sted i løbet af mandag den 28. marts 2022, med henblik på forventet tiltrædelse fra den 1. maj 2022 eller tidligere.

For yderligere oplysninger kontakt: Torsten Lindum Poulsen på tlf. 35 87 87 39

 

Byggeriets Uddannelser er et uddannelsessekretariat, der er etableret af Fagligt Fælles Forbund (3F) og Dansk Industri (DI) til at varetage arbejdet med uddannelser på bygge- og anlægsområdet. Sekretariatet servicerer en række udvalg, der har uddannelsesansvaret for en lang række erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser inden for bygge- og anlægsområdet.

Byggeriets Uddannelser, Bygmestervej 5, 2.sal, 2400 København NV. www.bygud.dk