Mød Maiken i den nye glarmesterfilm

Mød Maiken i den nye glarmesterfilm

”Jeg kan godt lide de gamle vinduer, som man kan renovere og lave gode energiløsninger til”, udtaler Maiken, som er glarmester, faglærer og hovedperson i den nye glarmesterfilm, der er en del af rekrutteringskampagnen "Gør Noget Nu".

Kampagnen "Gør Noget Nu" er rødglødende på de sociale medier i januar og februar, hvor de unge skal bestemme sig for, hvad de vil være. Glarmesterfilmen samt diverse spot og grafikker kører lige nu på Facebook, Instagram og Snapchat for den unge målgruppe på 13-17 år.

Glas er et spændende materiale og en tydelig del af fremtidens byggeri og klimaløsninger. Som glarmester skal man både kunne arbejde præcist og koncentreret, og man skal have sans for service samt interesse for stil, form, farver og funktion.

Se filmen herunder, hvor Maiken fortæller om, hvad hun godt kan lide ved glarmesterfaget, og hvad det kræver. Og så giver det ifølge Maiken prestige at være kvindelig håndværker:

”Jeg tror, mine venner synes, det er fedt at kende en pige, der er håndværker, og der er både drenge og piger på uddannelsen. Der er heller ikke nogen grund til, at det ikke skal være sådan. Det vil jeg gerne være med til at vise.”

Se glarmesterfilmen her

Læs mere om glarmesterfaget på gørnoget.nu