Talentcamp uge 7

Talentcamp uge 7

91 talentfulde unge mennesker fra anlægsgartner-, tømrer-, anlægsstruktør-, bygningsstruktør- og mureruddannelserne har siden mandag været samlet på erhvervsskolen CELF til en uges intensiv talentcamp.

Alle haller har været fyldt med elever og faglærere fra hele landet.

Uddannelseschef på CELF, Michael Boile Nielsen, glæder sig over talentcampen:

” Vi har haft en uge, hvor engagementet hos både elever og faglærere har været helt forrygende. Jeg bliver så glad for at se aktiviteten i hallerne om dagen og deltagelsen ved de fælles aktiviteter, vi har haft om aftenen. Det er tydeligt, at eleverne smitter hinanden med arbejdsglæde, og det er skønt at se, hvordan de hjælper og løfter hinanden.”

Hvorfor tror du, at det er blevet den succes, det er?

”Jeg tror, at der er flere faktorer, der spiller ind. For det første har vi valgt at arbejde med niveauer. Når eleverne har skulle melde sig til talentcampen, har de fået muligheden for selv at vælge at arbejde med den sværhedsgrad og det niveau, hvor de mener, de er. Jeg tror, at den differentiering har gjort, at flere elever har ’turde’ eller fået lyst til at arbejde med deres faglighed der, hvor de nu er i deres uddannelsesforløb. Talentcampen er for alle, uanset om du lige er startet på hovedforløbet eller snart står til at skulle til svendeprøve.”

”Herudover har det været helt afgørende, at vi som skole har prioriteret talentcampen. Der ligger en masse benarbejde bag, møder, opfølgninger og ihærdighed. Og så har samarbejdet på tværs af skolerne været altafgørende. Det er en fælles indsats, og det er, når vi arbejder sammen, som vi har gjort her, at vi opnår de succeser, som talentcampen må siges at være.”

Talentcampen gennemførtes i et samarbejde mellem CELF, EUC Nordvestsjælland, EUC Sjælland, Roskilde Tekniske Skole og ZBC.

Flisemurer

Flisemurer

Tømrer

Tømrer

Bygningsstruktør

Bygningsstruktør

Anlægsstruktør

Anlægsstruktør

Murer

Murer

Anlægsgartner

Anlægsgartner