12 skoler har tilmeldt sig Master Skills

12 skoler har tilmeldt sig Master Skills

12 erhvervsskoler har valgt at deltage i samarbejdet om Master Skills. De to faste kursusuger, der fremadrettet skal køre hvert år på erhvervsskolerne, løber i uge 5 og 6 over hele landet. Følgende fag deltager: Stillads, anlægsstruktør­ og bygningsstruktør­, murer­, teknisk isolatør­, tagdækker­, anlægsgartner­, stukkatør­, stenhugger­ og træfagene.

Vægt på de fagfaglige kurser

I de to kursusuger lægger skolerne særlig vægt på fagfaglige kurser til faglærte, men også  tværfaglige kurser som fx truck, kommunikation og samarbejde på byggepladsen, byggelogistik eller arbejdsmiljøkurser bliver udbudt. Master Skills-ugerne skal sikre, at svende og virksomheder i uge 5 og 6 med sikkerhed kan finde efteruddannelse.

Markedsføring af efteruddannelseskurserne

I forbindelse med Master Skills vil der blive udarbejdet et fælleskatalog, hvor alle de kurser, der bliver oprettet rundt om i landet, vil være beskrevet. Der vil blive annonceret på de sociale medier og lavet opsøgende arbejde med fokus på de små mestre.

Samarbejdsmøde

Koordinering af hvilke kurser, der kører på de forskellige skoler bliver organiseret på et stort samarbejdsmøde i Svendborg d. 11.september fra 11-14. Det er stadig muligt at tilmelde sig mødet på: psl@bygud.dk. Den fælles markedsføring er dækket økonomisk af parterne (Dansk Byggeri og 3F) og midler fra puljen til opsøgende arbejde (Undervisningsministeriet).

Tilbagemelding

Det er stadig muligt at tilmelde jeres skole til Master Skills. Det kræver bare, at I vil oprette kurser i uge 5 og 6 2020 og enten kommer til mødet d.11.9.2019 i Svendborg eller at I melder ind, hvilke kurser I gerne vil udbyde.

Meld gerne hurtigt tilbage på mail til VEU­-konsulent i Byggeriets Uddannelser, Pia Skjøtt­Larsen  psl@bygud.dk. Ved eventuelle spørgsmål er I meget velkomne til at ringe Tlf. 35 87 87 44.