SketchUp 3D til Bygge & Anlæg Grundforløb er nu udgivet

SketchUp 3D til Bygge & Anlæg Grundforløb er nu udgivet

WebBogen ’SketchUp 3D’ er skrevet til elever på grundforløbet inden for bygge og anlæg.

Bag webBogen står forlaget PraxisOnline samt et stærkt hold af faglærere, der både fagfagligt men også på tværs af fagene har udarbejdet undervisningsmaterialet, der skal hjælpe eleven med at komme godt i gang med at tegne i 3D-programmet SketchUp – og blive god til det!

’SketchUp 3D til Bygge & Anlæg Grundforløb’ byder på en grafisk opdatering samt helt nyudviklet materiale til bygge- og anlægsfagenes grundforløb.

I webBogen er der også flere praktiske funktioner – ex forklaring på faglige ord, links, billedserier, videoer i HD-kvalitet samt oplæsningsfunktion.

Konsulent i Byggeriets Uddannelser og ide-ophavsmand til bogen, Jan Juel Nielsen, er glad for udgivelsen.

”WebBogen skal understøtte de helheds- og problemorienterede undervisningsforløb, som de faglige udvalg er i fuld gang med at udvikle. Materialet i webBogen er baseret på øvelser og indeholder en forholdsvis begrænset mængde tekst. Øvelserne er udviklet med henblik på at være selvinstruerende, så eleven i stigende grad selv kan finde svar på de udfordringer, han bliver stillet over for i undervisningen. Vi har valgt at have en opdeling i webBogen, hvor der både er en fælles del samt relevante tegneøvelser blandt andet rettet mod Struktør-, Brolægger- og Tagdækkeruddannelsen, Træfagenes Byggeuddannelse og Murerfaget. Jeg synes, at faglærerne bag bogen har gjort et rigtig flot stykke arbejde, og jeg er sikker på, at bogen kommer til at fungere som et godt undervisningsmateriale ude på grundforløbene.”

Læs mere her