Ny struktør og brolægger webBog

Ny struktør og brolægger webBog

Struktør og brolægger er den nye fælles lærebog for anlægsstruktør-, bygningsstruktør- og brolæggerfaget. Bogen er en sammenskrivning og revidering af de tre titler Anlægsstruktør-, Bygningsstruktør- og Brolæggerbogen og er dermed afløser for alle tre bøger.

De første 10 kapitler behandler det grundlæggende, fælles stof. Her får du bl.a. historien om struktør- og brolægger-fagene, der går langt tilbage i tiden, og hvordan de er endt op med de uddannelser, vi kender i dag. Du lærer også om fælles emner som fx byggepladsens opbygning, kvalitetssikring, tegningsforståelse, nivellering og afsætning samt anhugning. Tre kapitler behandler de grundliggende emner inden for anlægsteknik, byggeteknik og kloakrørlægger. De sidste tre kapitler indeholder det nødvendige stof til de tre specialer.

Den nye lærebog er en webBog, og er i forhold til de tidligere bøger blevet beriget med forforståelsesopgaver, interaktive test, gruppeopgaver, videoer, animationer m.m. Resultatet er en moderne pædagogisk og faglig lærebog, der i sin helhed kommer omkring de store teoretiske emner i uddannelsen.

Der er adgang til enkelte afsnit og kapitler i webBogen. Åbne afsnit er ikke markeret med hængelåsikon i indholdsfortegnelsen. Klik dig videre til webBogen her.