Ny ledelse i Byggeriets Uddannelser

Byggeriets Uddannelsers direktør Jan Ejlerskov Petersen, går d. 31. juli på pension.

Torsten Lindum Poulsen overtager herefter stillingen som sekretariatschef. Torsten Lindum Poulsen har i mange år været ansat som souschef i Byggeriets Uddannelser.

”Jeg glæder mig til fortsat at være med til at lede Byggeriets Uddannelser. Der sker meget inden for bygge- og anlægsområdet, og jeg vil gøre mit for, at Byggeriets Uddannelser i samarbejde med bygge- og anlægsbranchen og uddannelsessektorens aktører fortsat sikrer, at uddannelserne lever op til nuværende og fremtidige krav. ”

Som ny medarbejder overtager Heike Hoffmann pr. 1. august stillingen som souschef. Heike Hoffmann kommer fra en stilling som chefkonsulent i Håndværksrådet, med det primære ansvar for det uddannelsespolitiske arbejde.

”Byggeriets Uddannelser har ansat en souschef med bred erfaring og viden inden for det erhvervspolitiske område. Heike Hoffmanns erfaring bliver et aktiv i vores arbejde med at opnå endnu bedre kvalitet i uddannelserne inden for hele bygge- og anlægsområdet, øget brug af uddannelserne og styrkelse af forholdet til skoler og politikere”, udtaler Torsten Lindum Poulsen.