Talentcamp 2015

Talentfulde elever fra flisemurer-, murer- og tømrerfaget var i uge 27 samlet for at deltage i en uges intensiv talentudvikling på Herningsholm Erhvervsskole.

Talentcamp’en er en udleder af det succesfulde projekt ’Talentskoler’, og det er andet år, at talentcamp’en bliver afholdt.

På talentcamp’en deltog i år 19 murer/ flisemurelever og 14 tømrerelever samt de tre fags VM-deltagere. De dygtige elever blev trænet og undervist af blandt andet fagenes landstrænere, og mens de tre VM-deltagere havde fokus på det nærtstående VM, trænede de resterende 33 deltagere til de kommende regionsmesterskaber. Det var tydeligt, at alle var komme for at lære noget, og der blev hele ugen trænet intensivt på tidligere DM-opgaver.

På trods af den intensive træning var der dog også tid til sociale arrangementer, og deltagerne havde mulighed for at knytte venskaber på tværs af fag over blandt andet grillfester, flugtskydning, beachvolley og gokart.

Tak til Herningsholm Erhvervsskole for at lægge hus til endnu en vellykket talentcamp. Det er tydeligt, at eleverne for alvor er kommet i dybden med deres fag og har fået udviklet deres talent i den forløbne uge, fortæller Uddannelseskonsulent i Byggeriet Uddannelser, Erik Fog Larsen, og fortsætter: Vi håber, at der i de kommende år vil være andre skoler som byder ind for at afholde det spændende arrangement, som sommercamp'en er.

Talentcampens tømrerelever

Talentcamp 3

Talentcampens murer- og flisemurerelever

Talent 5

talentcamp1

talentcamp 2

Talentcamp 4