Rejsegavekort til Claus og Sune

DM i Skills 2015 havde onsdag morgen kick-off på Hovedbanegården i København, hvor nogle af DM-deltagerene viste deres talenter frem inden den officielle åbning i Bella Centret.

Undervisningsminister Christine Antorini og Steen Boesen fra 3F overrakte anlægsstruktør Sune Thesbjerg Olesen og Claus Smedegaard Herping hver et rejsegavekort på 10.000 kr. på vegne af Det faglige Fællesudvalg for Struktør-, Brolægger- og Tagdækkerfaget (STB).

Sune Thesbjerg Olesen fra Lauge Bonde i Skjern og Claus Smedegaard Herping fra Nørgaards Fliser vandt sidste år i oktober guld i EM i Skills i den nordfranske by Lille i Frankrig, hvorfor de fik et rejsegavekort.

Rejseprisen uddeles til én eller flere elever, der har vist faglighed på højt niveau, nytænkning og særlig idérigdom i forbindelse med ét eller flere belægningsarbejder.

Billedtekst

Anlægsstruktør Sune Thesbjerg Olesen og Claus Smedegaard Herping sammen med deres træner Allan Uhrskov Mølgaard på Københavns Hovedbanegård onsdag den 7. januar 2015, hvor Claus og Sune kort forinden hver havde fået overrakt et rejsegavekort på 10.000 kr.