Ny projektkonsulent i Byggeriets Uddannelser

Ny konsulent skal fortsætte det praktikpladsopsøgende arbejde i Byggeriets Uddannelser.

Byggeriets Uddannelser har pr. 1. marts ansat Hanne Koblauch Christensen, der skal varetage AUB-området samt have opsøgende funktioner i forhold til de større Bygge- og Anlægsarbejder samt diverse infrastrukturprojekter. Hanne K. Christensen overtager stillingen efter Tue Eskildsen.

Hanne K. Christensen kommer fra Erhvervsskolen Hansenberg, hvor hun igennem 8 år har arbejdet som leder af ’Virksomhedsservice og praktikcenter’. Her har hun blandet andet arbejdet med at systematisere og strukturere det praktikpladsopsøgende arbejde på skolens uddannelser samt været ansvarlig for at kompetenceudvikle skolens praktikpladskonsulenter. Herudover har Hanne K. Christensen været ansvarlig for at udforme forretningsplanen til praktikcentret, udforme kvalitetsmanualer for praktikcentret samt været uddannelsesleder for Træfagenes Byggeuddannelse.

Hanne K. Christensen fortæller, at hun glæder sig til at fortsætte arbejdet med det praktikpladsopsøgende arbejde: Det er af afgørende betydning, at der hele tiden er fokus på det praktikpladsopsøgende arbejde, så vi kan støtte at endnu flere unge får en uddannelsesaftale i bygge- og anlægsbranchen.  Jeg glæder mig til arbejdet i Byggeriets Uddannelser og ikke mindst opgaven med at understøtte De lokale Uddannelsesudvalg og Erhvervsskolerne i deres praktikpladsopsøgende arbejde.