Murer- og flisemurerdeltagerne i topform til DM i Skills

Efter en uges faglig og mental træning er både murer- og flisemurerdeltagerne klar til at dyste om titlen som Danmarks bedste murer/flisemurer.

For tredje år i træk inviterer EUC Nord i Hjørring alle murer- og flisemurerdeltagerne på træningslejr i ugen op til DM, og i år har alle deltagerne valgt at takke ja.

Deltagerne får en helt særlig oplevelse med sig fra træningslejren, fortæller uddannelseskonsulent i Byggeriets Uddannelser Erik Fog Larsen. De bliver for det første klædt virkelig godt på til selve konkurrencen af vores to landstrænere Finn Pedersen og Lars Skibdahl. Herudover får deltagerne også knyttet nogle venskaber på tværs af landets erhvervsskoler, og så lærer de selvfølgelig rigtig meget af hinanden.

Opgaverne er igen i år tegnet af arkitektstuderende, som for første gang får muligheden for selv at se deres vindende projekter blive udført til DM i SKills.

Murer- og flisemurerdeltagerne begynder allerede konkurrencerne onsdag, men det er dog først muligt for publikum at opleve eleverne dyste efter Helle Thorning Smiths åbningstale torsdag d. 23.1 kl. 9.00.

Murereleverne er sponsoreret af Egernsund Tegl og Weber. Flisemurereleverne er sponsoreret af Alfix, Wedi og Construx.