Det blev ikke til EM-medalje i Krakow

Danmarksmesteren fra DM i Skills i Aalborg 2014 i teknisk isolering Mathias Urth Mortensen kæmpede alt, hvad han har lært i Krakow i Polen, men det blev ikke til EM-medalje.

”Jeg er noget skuffet – jeg havde håbet mindst på en sølvmedalje, men i stedet kæmpede jeg om bronze, og det endte desværre også ud med, at jeg ikke vandt den. Konkurrencebetingelserne var anderledes end vi havde forventet, så ved øvelserne handlede det mere om at lave opgaven end en flot finish, og det var nok det, som gjorde udslaget”, udtaler Mathias Urth Mortensen.

I Krakow mødte han ved mesterskabet Europas bedste isolatørelever/unge håndværkere.

Mesterskabet afholdes hvert andet år i forbindelse med den internationale industri-isoleringsmesse 4Insolation, der arrangeres af Den Internationale Forening for Teknisk Isolering, FESI (European Federation of Associations of Insulation contractors). Her dystede Mathias Urth Mortensen med unge håndværkere fra Tyskland, Polen, Frankrig, England, Norge, Østrig og Schweiz.

Fagsponsorerne ISOVER/Saint Gobain, Øland A/S, Armandan A/S og arbejdsgiveren Uldjysk Isolering støttede Mathias Urth Mortensen, så han kunne deltage ved EM i Krakow.