Ny uddannelseskonsulent i Byggeriets Uddannelser

John Hvass er startet som uddannelseskonsulent i Byggeriets Uddannelser. John Hvass tiltrådte stillingen d. 2. maj og kommer til at arbejde med uddannelserne: Struktør, Brolægger, Tagdækker og Teknisk Isolatør.

John Hvass har senest undervist på EUC Nordvestsjælland, hvor han også havde praktikpladsfremmende initiativer som arbejdsområde. Før EUC Nordvestsjælland har John Hvass været ti år i Dansk Byggeri, som regionskonsulent for Region Sjælland. Dertil har han indgået omkring Brolægger- og Stenhuggerlauget.
På Struktøruddannelserne har han erfaringer helt tilbage fra uddannelsens start i 1991.

John fortæller, at han glæder sig til at skulle fortsætte med at arbejde med struktøruddannelsen. Jeg har glædet mig til at starte, og jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel. Med min baggrund ved jeg, at det administrative og det praktiske i uddannelserne er tæt forbundet, og det vil jeg fortsat arbejde ud fra. Jeg er glad for at få muligheden for at kunne sætte et videre præg på uddannelsen, og så glæder jeg mig selvfølgelig til komme i gang med de andre spændende områder jeg skal ind over.