De regionale mesterskaber er i fuld gang

Mesterskaberne i Region Sjælland

De regionale mesterskaber i Skills, der fungerer som den sidste udtagelseskonkurrence inden DM i Skills i januar 2014, er i fuld gang.

Således blev murernes og flisemurernes re­gi­ons­mes­ter­skaber på Sjælland afsluttet allerede i uge 40. Mesterskaberne, der blev afviklet på Selandia i Slagelse, løb over hele ugen og blev afsluttet med åbent hus den 4. oktober, hvor Slagelses Borgmester Lis Tribler stod for overrækkelsen af diplomer og flotte præmier til de unge deltagere.

Murerelev Daniel Pedersen fra Skælskør, der er i lære hos Murermester Christian Nielsen, blev en flot vinder fra Slagelse, mens skolepraktikelev på Selandia, Camilla Jensen, blev regionsmester for flisemurerne.

På EUC Sjælland var der i weekenden afsluttende regionsmesterskaber for blandt andet anlægsstruktører, hvor makkerparret Nicklas Hansen og Niels Ramsing, der er i lære på henholdsvis KTS-Entreprise og NCC, vandt regionsmesterskaberne.

Til spørgsmålet om, hvordan de to anlægsstruktørelever har oplevet konkurrencen, er de meget enige om, at det både har været virkelig sjovt, men også stressende og nervepirrende. Opgaven var særlig krævende på grund af opgavens mange skæringer, men det lykkedes de to elever at udføre opgaven til en 1. plads.

Det var i sidste øjeblik, og så besluttede vi, at opgaven da også skulle prydes med en blomst. Det er nu vores vinderblomst, som vi tager med til Skills i Aalborg, fortæller Nicklas Hansen. Til spørgsmålet om, hvad målet for DM i Skills er, er svaret klart, vi går da selvfølgelig efter at vinde, slår Niels Ramsing fast.

Begge elevers praktikvirksomheder er utrolig stolte af at have nogle af Danmarks bedste anlægsstruktørelever ansat.

Også de andre fag er i gang med regionsmesterskaberne landet over, og de sidste vindere og dermed deltagere til DM i Skills forventes at være fundet i uge 43.