Antorini fejrede Woldskills-holdet

Der var kransekage og bobler på bordene hos undervisningsminister Christine Antorini fredag eftermiddag. Hun havde inviteret hele WorldSkills-holdet ind i ministeriet for at hylde deltagerne for deres flotte præstation ved mesterskabet denne sommer.

- Vi er rigtig stolte af, at I er nået så langt med jeres faglige uddannelser, sagde hun henvendt til de unge og fortsatte:

- Vi kunne godt tænke os, at flere kom igennem en erhvervsuddannelse på samme høje niveau som jer. I repræsenterer det, vi gerne vil med erhvervsuddannelserne: høj kvalitet, og I både kan og vil.

Tv-hold på sidelinjen

Med under hele besøget var et tv-hold fra DR-programmet Bag Borgen. De er i gang med optagelser til en udsendelse om arbejdet med erhvervsuddannelsesreformen, som bliver sendt, når reformen regeringens tanker er blevet offentliggjort.

I den anledning inviterede Antorini også WorldSkills-deltagerne til at give deres input til, hvordan uddannelserne bliver bedre.

Men først og fremmest var besøget i Undervisningsministeriet en anledning til at fejre WorldSkills-holdet.

- Vi vil gerne sige tillykke til jer. I har knoklet, og det har mange omkring jer også. Held og lykke med alt, hvad I skal videre. Vi håber, at I vil bruge WorldSkills til at prale overfor andre unge; at I vil sige til dem – og deres mødre – at en erhvervsuddannelse er en god uddannelse, opfordrede Christine Antorini, der også var på besøg i Leipzig på WorldSkills-mesterskabets første konkurrencedag for at sende det danske hold godt på vej.