Master Skills i uge 5 og 6

Master Skills i uge 5 og 6

Master Skills er to faste kursusuger, hvor erhvervsskolerne udbyder kurser til byggebranchen i uge 5 og 6 i hele Danmark. Kurserne er for alle medarbejdere, jobsøgende og selvstændige.

Kursuskatalog
Under denne tekst finder du et link til et kursuskatalog med alle de kurser, som erhvervsskolerne udbyder i uge 5 og 6 i 2020. Du kan vælge de kurser, du finder interessante uanset hvilket fagområde, du er fra. Er medarbejderen medlem af 3F, og er virksomheden medlem af Dansk Byggeri, får virksomheden i alt 172,70 kr. i timen i løntabsgodtgørelse. Er du i arbejde, er det den virksomhed, du er ansat i, der skal tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk. Er du ledig, skal du søge vejledning hos din A-kasse eller jobcenter.

 

Master Skills kursuskatalog 2020

 

Vægt på de fagfaglige kurser
I de to kursusuger lægger skolerne særlig vægt på at udbyde fagfaglige kurser, men også tværfaglige kurser som fx truck, kommunikation og samarbejde på byggepladsen, byggelogistik eller arbejdsmiljøkurser bliver udbudt. Master Skills-ugerne skal sikre, at svende og virksomheder i uge 5 og 6 med sikkerhed kan finde efteruddannelse.

Ved eventuelle spørgsmål er du velkommen til at ringe til
Pia Skjøtt-Larsen, Byggeriets Uddannelser på
tlf. 35 87 87 44 eller sende en mail til psl@bygud.dk

Kig i kursuskataloget her og vælg et kursus:

Gå derefter ind og tilmeld dig kurset her: amukurs.dk eller på efteruddannelse.dk