Kampagnematerialer

Kampagnematerialer

Danmark har behov for at flere unge vælger en erhvervsuddannelse også inden for bygge- og anlægsfagene. På den baggrund lancerer Byggeriets Uddannelser, 3F og Dansk Byggeri en ny kampagne under navnet ‘Gør noget, der gør noget’.

Formålet er i første omgang at få flere unge til at overveje en erhvervsuddannelse. Kampagnen skal åbne de unges øjne op for de mange muligheder erhvervsuddannelserne tilbyder og skabe et mere positivt syn på erhvervsuddannelsesvejen generelt.

Sociale medier

Byggeriets Uddannelser kommer til at køre kampagne på Facebook med profilen ‘Gør noget – Byggeriets Uddannelser’ og på Instagram med profilen Byggeriets Uddannelser. Like og del gerne materialet!

https://www.facebook.com/byggerietsuddannelser/


Website – www.gørnoget.nu

Film

Der er udarbejdet kampagnefilm på tre uddannelser: Murer, Tømrer og Bygningsstruktør

Filmene viser unge mennesker som er under uddannelse. Vi viser et andet og mere nuanceret billede af, hvem de er som personer både under og udenfor deres uddannelser.

Filmene kan bruges på hjemmesider og sociale medier.

 

 

 

Plakater

Der er udarbejdet plakater i A1-format. Disse kan skaleres efter behov. Der er mulighed for at målrette brødteksten, samt indsætte logo af aktuel skole.

Trykklar brochure

Der er udarbejdet en brochure, som har samme visuelle identitet som resten af kampagnens elementer. Brochuren kan bruges på messer og til at dele ud til unge til åbent hus.

Brochuren indeholder kort information om de ti uddannelser indenfor byggeriet og udtalelser fra de tre case-personer fra kampagnen.

Brochuren er lavet i A5-format med et enkelt opslag.

Download trykklar brochure

Kampagnefoto

Der er produceret ‘still’ fotos af de tre case-personer fra kampagnefilmene om de tre uddannelser:

  • Murer
  • Tømrer
  • Bygningsstruktør

Disse billeder kan anvendes til hjemmeside og som indhold på sociale medier.

Hent billederne her