Alpen Cup - er tredje gang lykkens gang for Danmark? 

Alpen Cup - er tredje gang lykkens gang for Danmark? 


Det er tredje gang, Danmark deltager i Alpen Cup, en konkurrence for murere med flisemurerspeciale. Er tredje gang lykkens gang?

Vores deltagere er murersvend Kristian Bak Hansen fra Hæstrup Murerforretning ApS. Kristian er dobbelt danmarksmester (2023 og 2024) og fik en fjerdeplads ved EuroSkills 2023 i Gdansk. Han deltager for tredje gang i Alpen Cup, så Kristian er godt forberedt.

Murersvend Markus Silles Jensen fik en flot tredjeplads ved DM 2024 og er helt klart et talent inden for flisearbejde. Han arbejder til daglig hos Murermester Rasmussen ApS. Markus har trænet intensivt hele foråret og en del tid sammen med Kristian.

Erik Fog Larsen, vores konsulent, udtaler:

- Der er en god kemi imellem de to drenge. Vi er selvfølgelig spændt og har forventninger til, hvordan det går med de to. Vi har forberedt de to unge så godt, som det nu er muligt, gennem træning på EUC Nord. Men vi ved også, at vi er oppe imod nogle af de allerbedste flisemurere i verden.

Selve konkurrencen er torsdag og fredag den 4. – 5. juli, og vinderholdet blandt de otte deltagerlande bliver udråbt fredag aften i Bolzano, hvor konkurrencen foregår.

Vi ønsker Kristian og Markus held og lykke og hepper på jer! 

I kan følge Kristian og Markus LIVE fra i morgen ved at klikke her.

Du kan læse mere om vores to deltagere her.

Murersvendene Kristian Bak Hansen og Markus Silles Jensen skal kæmpe for Danmark i den internationale flisemurerkonkurrence Alpen Cup fra 4. - 5. juli.  Foto: Erik Fog Larsen

Murersvendene Kristian Bak Hansen og Markus Silles Jensen skal kæmpe for Danmark i den internationale flisemurerkonkurrence Alpen Cup fra 4. - 5. juli. Foto: Erik Fog Larsen