Kom til Verdens Vildeste Brobyggere i Aalborg

Kom til Verdens Vildeste Brobyggere i Aalborg

(Screenshot fra Verdens Vildeste Brobyggere)

Verdens Vildeste Brobyggere er Danmarks første brobygningskonkurrence, en slags "bagedyst" for byggebranchen, hvor 37 unge lærlinge, studerende og elever dyster i tre hold om at bygge tre flotte broer på syv timer. Det er tredje år i træk, at brodysten bliver afholdt. De forrige år har konkurrencen fundet sted i København og Fredericia, men i år bliver det ved C.W. Obels Kanal i Aalborg den 2. juni.

Verdens Vildeste Brobyggere er ud over brobygning også en uddannelsesmesse og folkefest, og der vil være kaffe- og madboder, live-musik og karrieretips til alle, der overvejer en karriere som brobygger.

Verdens Vildeste Brobyggeres formål:

"Med Verdens Vildeste Brobyggere vil vi synliggøre, hvad du kan med en erhvervsuddannelse, og hylde og demonstrere den faglærtes afgørende rolle i samfundet. Vi vil få erhvervsuddannelserne til at fylde mere i danskernes bevidsthed og nuancere synet på de håndværkere, som hver dag sørger for, at landet hænger sammen. Det langsigtede formål med Verdens Vildeste Brobyggere er at få flere unge til at søge ind på en erhvervsuddannelse. Denne opgave kan vi ikke løfte alene, og derfor samarbejder vi med en stor partnerkreds bestående af en lang række uddannelsesinstitutioner, kommuner, virksomheder, organisationer, der hjælper med at realisere vores mission." 

TV-vært Josefine Høgh og youtuber Johannes Matzen vil være værter til brobygningsdysten, hvor journalist og betonentusiast Thomas Uhrskov også afholder betonworkshop fra 11.00 - 17.00. Her kan du støbe din egen skammel og meget andet. Kun fantasien sætter grænser!

Se hele programmet her