Tusind tak til to formidable tømrere

Tusind tak til to formidable tømrere

Sekretariatschef Torsten Lindum Poulsen og uddannelseskonsulent Jacob Vad har deres sidste arbejdsdage her i Byggeriets Uddannelser i denne uge. Selv om de begge gik på pension med udgangen af april, har vi haft fornøjelsen af deres hjælp ind til nu.

Vi vil gerne sige kæmpestor tak for indsatsen til dem begge. Uden Torsten havde Byggeriets Uddannelser ikke været det professionelle uddannelsessekretariat, det er i dag. Det er meget svært at finde en ting i Byggeriets Uddannelser, som Torsten med sin ihærdige arbejdsomhed ikke har sat sit fingeraftryk på.

Og uden Jacob havde Træfagenes Byggeuddannelser næppe været Danmarks største håndværkeruddannelse, og vores bekendtgørelser og uddannelsesordninger havde ikke stået så skarpt, som de gør. Også tak for jeres utrættelige arbejde med at gøre DM i SKILLS til en fantastisk, årligt tilbagevendende uddannelsesevent. Man kan ikke sige SKILLS uden at tænke på jer, og mon ikke vi ser jer igen i Fredericia i februar 2023?

Vi kommer til at savne jeres meget store og dybe kompetencer, jeres kæmpe viden om alt i Byggeriets Uddannelser og ikke mindst jeres gode selskab.

 

Louise Pihl, direktør

Byggeriets Uddannelser