Hør om arbejdsmiljø og prøv aldringsdragter

Hør om arbejdsmiljø og prøv aldringsdragter

Kom og besøg Arbejdsmiljørådet og Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø i ArbejdsmiljøTeltet på Ungdommens Folkemøde, der afholdes d. 7.-8. september 2022 kl. 9-15 i Valbyparken.

Ungdommens Folkemøde er en demokratifestival, som samler unge mellem 15-25 år. Det er gratis at deltage, og man forventer op til 25.000 besøgende.

I ArbejdsmiljøTeltet sætter vi fokus på unges arbejdsmiljø med en række aktiviteter. De unge kan prøve spillet ’tre på stribe’, og de kan opleve, hvordan det føles, når kroppen bliver 40 år ældre med en aldringsdragt på. Man kan også dele sine bedste og værste joboplevelser og skrive, hvad man drømmer om i fremtiden.

Ungdommens Folkemøde er som udgangspunkt tiltænkt unge mellem 15 og 25 år, men der er ingen fastsat aldersgrænse, og alle er velkomne! Så kom forbi Sundheds- & Trivselsteltet, hvor du kan møde os og en række andre organisationer bl.a. Det Kongelige Teater, Kræftens Bekæmpelse og Headspace.

Bag ArbejdsmiljøTeltet står Arbejdsmiljørådet, Branchefællesskab for Arbejdsmiljø (BFA) Velfærd og Offentlig administration, BFA Bygge og Anlæg, BFA Handel, Finans og Kontor. 

Mød tidens mest aktuelle meningsdannere, politikere og kulturpersonligheder foruden et væld af organisationer, partier, græsrødder, tænketanke og virksomheder.

Du kan læse mere om Ungdommens Folkemøde her