Projektmedarbejder søges til Byggeriets Uddannelser

Skab øget fokus på brug af efteruddannelse!

For at understøtte øget brug af voksen-, efter- og videreuddannelse til opkvalificering af voksne i bygge- og anlægsbranchen har Byggeriets Uddannelser etableret et team til at koordinere rekrutteringsindsatser og øget udbud af AMU i samarbejde med erhvervsskoler, faglige udvalg og organisationer.

Byggeriets Uddannelser søger en medarbejder til dette team på fuld tid frem til maj 2023. Vi tilbyder gode kolleger samt ordnede løn- og arbejdsvilkår.

Projektet har til formål at øge brug af systematisk videreuddannelse for voksne på bygge og anlæg gennem AMU-kontraktuddannelser, akademiuddannelser eller som voksenlærling, samt at øge uddannelse i bæredygtighed, klimatilpasning og cirkulær økonomi.

Vi lægger vægt på, at du kan følgende:

• Kan indgå i udviklingsopgaver, skabe netværk og være opsøgende i forhold til samarbejdspartnere.
• Har en grundlæggende viden om grund-, videre- og efteruddannelse i Danmark.
• Kan håndtere skriftlig og mundtlig kommunikation.
• Har forståelse for det partstyrede arbejdsmarked med hensyn til både arbejdsgivere og arbejdstagere.

Samt ja til flere af følgende udsagn:

• Har en erhvervsmæssig baggrund og/eller godt kendskab til kulturen i bygge- og anlægsbranchen og de barrierer, der begrænser brug af efter- og videreuddannelse.
• Har erfaring med at udvikle strategi og målrette salg og markedsføring over for relevante målgrupper.
• Kan bruge kommunikationsplatforme, hjemmesider og sociale medier til at understøtte initiativer og indsatser.
• Har erfaring med at vejlede ansatte og virksomheder om muligheder, økonomi og udbud af efter- og videreuddannelse.

Interesseret?

Send din ansøgning vedlagt CV uden personfølsomme oplysninger pr. e-mail til Linda Plougmann: lp@bygud.dk Ansøgningen skal være modtaget senest onsdag den 19. maj 2021 kl. 16.00.

Alle ansøgningerne vil blive behandlet diskret, gennemgået af et ansættelsesudvalg og slettet, når en ansættelse er på plads. Ansættelsessamtaler finder sted d. 26. maj 2021 med henblik på forventet tiltrædelse så hurtigt som muligt. For yderligere oplysninger kontakt: Sekretariatschef Torsten Lindum Poulsen på tlf. 35 87 87 39

Byggeriets Uddannelser er etableret af Fagligt Fælles Forbund (3F) og DI med det formål at samle kræfterne på bygge- og anlægsområdet, for derigennem at opnå større gennemslagskraft for byggeriets uddannelsesmæssige synspunkter. Sekretariatet servicerer en række udvalg, der har uddannelsesansvaret for en lang række erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser inden for bygge- og anlægsområdet. Sekretariatet har 25 medarbejdere.

Byggeriets Uddannelser holder til på Bygmestervej 5, 2. sal, 2400 København NV.

Se også vores stillingsopslag for vores kommende projektkonsulent