Silas Grage er det nye medlem af det opsøgende VEU-team

Silas Grage er det nye medlem af det opsøgende VEU-team

Som håndværker og håndværksvirksomhed skal man være skarp. Det betyder efteruddannelse…hele livet. Mange synes, det er svært at finde rundt i, hvilke muligheder, der er for efteruddannelse, og hvordan man gør.

DI, 3F og Byggeriets uddannelser har derfor et team af opsøgende medarbejdere, som både vejleder og informerer håndværkere og virksomheder og bistår erhvervsskolerne med at udvikle gode efteruddannelsestilbud til udførende håndværkere.

Teamet har i løbet af sommeren sagt farvel til Rasmine Reeh og har nu sagt velkommen til Silas Grage. Silas er uddannet tømrer og har i en årrække arbejdet for 3F BJMF (Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening), hvor han blandt andet havde fokus på udenlandsk arbejdskraft og var ansvarlig for metroindsatsen. Silas har også tidligere været fælles tillidsrepræsentant i Jakon (Danmarks største snedker-/tømrerfirma med 250 håndværkere). Han kommer derfor med en stærk viden om håndværkerpraksis og er allerede gået i gang med både rådgivnings- og udviklingsopgaver. Desuden har han selv deltaget i over 50 kurser i sin tid.

Teamet består nu af:

  • Henrik Graun Hermann
  • Silas Grage
  • Pia Skjøtt Larsen

Så vil du vide mere om, hvordan, hvor og hvornår, du kan efteruddanne dig eller bare vil have en snak om efteruddannelse, så ring eller skriv gerne til os på vores mailadresser.

Du kan også anvende vores online rådgivnings-bookning - klik her

 

Venlig hilsen

Pia, Silas og Henrik