Så er kataloget for Master Skills 2021 på gaden

Så er kataloget for Master Skills 2021 på gaden

For andet år i træk afholdes Master Skills. To faste kursusuger, hvor erhvervsskoler på tværs af landet tilbyder et stort udvalg af efter- og videreuddannelse rettet mod bygge- og anlægsbranchen. Det sker i uge 5 og 6, hvor 18 erhvervsskoler i år er gået med i samarbejdet.

Pia Skjøtt-Larsen, VEU-konsulent i Byggeriets Uddannelser, fortæller at man i år har lagt endnu mere vægt på at reklamere for Master Skills og dermed nå bredere ud:

Vi har igangsat landsdækkende radio-spots for Master Skills og podcasts, der handler om netop de emner som også udbydes som specifikke kurser i Master Skills-ugerne, som for eksempel iværksætteri, restaurering og bæredygtighed. Men vi arbejder også som sidste år med opsøgende projekter rundt om i landet op til uge 5 og 6, hvor vi har fokus på at fortælle om Master Skills. Vi håber jo på, at arbejdsgivere og medarbejdere med tiden automatisk tænker efteruddannelse, når vi kommer til uge 5 og 6. Det kunne være fedt.

Det omfattende Master Skills katalog indeholder denne gang 140 fagfaglige kurser. Det gør, at kataloget nu er opdelt i fag og at den enkelte nemmere kan orientere sig inden for et relevant fagområde.

Kataloget, der bliver sendt ud med blandt andet Licitationen, Mestertidende og med Fagbladet 3F til 3F Byggegruppen, er trykt i 68.000 eksemplarer. 

Gå på opdagelse i kataloget for Mater Skills 2021 her.

Og giv Pia Skjøtts podcast, "Mesterlige råd til opstart af eget firma", et lyt og find alle vores podcast her.