Nu er det blevet endnu lettere at anvende praktikpladsen.dk

Nu er det blevet endnu lettere at anvende praktikpladsen.dk

Praktikpladsen.dk er mødestedet for virksomheder og elever.

Praktikpladsen.dk hjælper dig med rekruttering af nye elever og giver overblik over dine nuværende elevers skoleophold og fravær.

Lige nu er der mere end 15.000 elever, der søger praktikplads på Praktikpladsen.dk. Du kan hurtigt finde alle elever, der søger praktikplads inden for jeres fagområde og tage direkte kontakt.

STIL har udarbejdet en kort pjece, som beskriver mulighederne på www.praktikpladsen.dk.

Hjælp til oprettelse af stillingsopslag

Som noget nyt kan også medarbejdere på erhvervsskolerne anvende praktikpladsen.dk som værktøj til formidling af praktikpladser til både elever og virksomheder. Skolemedarbejdere kan således oprette stillingsopslag og kontakte elever på vegne af en virksomhed. Skolen kan fortsat hjælpe elever med brug af profil og søgning af praktikplads.

Uddannelseskonsulent i Byggeriets Uddannelser, Hanne Koblauch Christensen, glæder sig over de nye funktioner:

”Det kan være en udfordring for virksomhederne at få opslået og synliggjort deres elevpladser. De nye funktioner i praktikpladsen.dk giver nu skolen mulighed for både at hjælpe elever med at finde en praktikplads og hjælpe virksomheder med at rekruttere de elever, de mange steder efterspørger. Herudover er der åbnet for, at alle kan foretage virksomhedssøgninger, hvilket øger muligheden for at vise eksempelvis forældre eller uddannelsesvejledere, at her er der altså ledige elevpladser.”

Læs mere på stil.dk/praktikpladsen.dk