Hvorfor blive fagsponsor ved Skills - Sika

                                                                                                                     

Sika har af flere omgange støttet relevante fagkonkurrencer ved DM i Skills, og ifølge produktchef Lasse Jakobsen er fagsponsoratet ved gulvlæggernes konkurrence ved DM i Skills 2020 en naturlig del af Sikas CSR initiativer og engagement i gulvbranchen.

Hvorfor vælger Sika at støtte talentudviklingen ved DM i Skills?
”Det ligger i vores DNA både globalt og lokalt, at vi støtter initiativer, der understøtter og uddanner professionelle inden for vores branche. Det er naturligt for os at støtte talentudviklingen ved DM i Skills, og vi er meget stolte over, at vi i år har fagsponsoratet ved gulvlæggerkonkurrencen. Både for Sika som koncern og i forhold til vores varemærke Casco er det helt nærliggende at støtte op om uddannelse og ikke mindst de unge, der viser interesse for gulvspecialet”

Hvad er jeres forventninger til sponsoratet og til DM i Skills-eventet?
”DM i Skills er en stor oplevelse. Det er fantastisk at opleve den opbakning og samarbejde, der er deltagerne imellem og ikke mindst det engagement og den vedholdenhed, som deltagerne udviser. Ved Skills får deltagerne virkelig mulighed for at vise deres teoretiske og tekniske kunnen, som det enkelte håndværk kræver. Vores ønske med sponsoratet er først og fremmest at støtte op om de unge og deres mulighed for at dygtiggøre sig indenfor gulvspecialet. Herudover er det jo skønt, at deltagerne får mulighed for at arbejde med vores produkter og får øjnene op for de kvaliteter, som vores produkter har. Vi glæder os til at besøge DM i Skills. Både til at opleve de dygtige gulvlæggere og den faglige stolthed, der omgiver konkurrencerne, men også til at se de mange andre fagområder inden for byggeri og industri, som Sika også arbejder med.”